updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: El Granollers Atlètic acaba segon i jugarà fases

El Granollers Atlètic després de guanyar al Garbí Arena Foto: cedida per Xavi El Granollers Atlètic després de guanyar al Garbí Arena

El diumenge acabava la competició, i finalment ha estat el Granollers Atlètic l'equip que acompanya a l'Amposta a les fases.

Classificació Lliga Catalana Femenina
AMPOSTA (campió) i GRANOLLERS ATLÈTIC (subcampió) jugaran les fases d'ascens a Plata els dies 10, 11 i 12 de maig.
L'AMPOSTA jugarà a casa contra Ardoi (Navarra), Urduliz (Euskadi) i Ágreda (Aragó).
El GRANOLLERS ATLÈTIC jugarà a Ciudad Real, contra el Caserío Ciudad Real (Castella la Manxa), Aceuchal (Extremadura) i Benalmàdena (Andalusia).

MARTORELL, SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA i LES FRANQUESES baixen a la nova Lliga Argent. Però les franquesines es podrien salvar si puja un equip a Plata i les santestevenques si pugen els dos.

La màxima golejadora del campionat ha estat JÚLIA SALA (Garbí) amb 276 gols. Completen el TOP-5 Micaela Sol Naso (Amposta)  237, Sandra Fargas (Terrassa) 237, Núria Morlesín (Martorell) 230 i Belén Reche (Cardedeu) 196.

Resultats de l'última jornada (entre parèntesis el lloc en què acaben)
OAR Gràcia Atlètic (6è)  30-32 Esplugues (9è)
Cardedeu (4t)  19-25 Sant Joan Despí B (3r) 
Garbí Palafrugell (7è) 29-42 GRANOLLERS ATLÈTIC (2n) 
Vilamajor (12è) 35-37 BCN Sants  (13è)
Coope Sant Boi (8è) 28-26 SANT ESTEVE PALAUTORDERA (15è)
La Roca B (11è) 38-31 AMPOSTA (1r)
LES FRANQUESES (14è) 32-29 Terrassa (10è)
MARTORELL (16è) 23-19 Sant Vicenç B (5è)

L'Amposta ja com a campió de Lliga, i en partit totalment intranscendent va perdre a la pista de La Roca B, que d'aquesta manera va trencar una mala ratxa de cinc derrotes seguides.

El que faltava per decidir, era el subcampió, i ha estat el Granollers Atlètic, que va guanyar amb autoritat a la pista del Garbí, en un partit on les locals van resistir molt bé durant la 1a part (18-19 al descans), però després van cedir davant la superioritat granollerina.

El tercer lloc del teòric podi finalment és per al Sant Joan Despí B, que acaba amb sis victòries seguides, derrotant a domicili l'altre equip que podia fer seu el tercer lloc, com era el Cardedeu. Gran exhibició defensiva de les santjoanenques encaixant només 19 gols.

En els altres partits no hi havia massa interès pel que fa a les posicions importants, ja que se sabien els tres equips que baixaven. Dos d'ells van tancar la seva participació a la Llig Catalana amb victòria, el Martorell derrotant el Santvi B per trencar una ratxa de 24 derrotes seguides, i Les Franqueses superant el Terrassa. També va fer un bon partit el Sant Esteve de Palautordera, però caient al Pau Gasol davant la Coope.

Victòries visitants una mica sorprenents per part d'Esplugues a la pista d'OAR Gràcia Atlètic i de BCN Sants a la del Vilamajor.


AIXÍ ACABEN COL·LOCATS ELS 16 EQUIPS

Entrevistes