updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Duels interessants a les pistes de Ribes i Castellbisbal

Els pavellons de Sant Pere de Ribes i de Castellbisbal reben els partits de la jornada Fotos: arxiu (de temporades anteriors) Els pavellons de Sant Pere de Ribes i de Castellbisbal reben els partits de la jornada

Tercera jornada de 1a Catalana, amb partits destacats, entre equips encara imbatuts, a les pistes de Ribes i Castellbisbal.

GRUP A

OAR Gràcia Júnior (14è) - Cambrils (5è), dissabte 16 h
Martorell (10è) - Igualada B (7è), dissabte 17:45 h
Castelldefels (1r) - Sant Esteve Sesrovires B (12è), dissabte 19 h
Coope Sant Boi B (11è)-Berga (9è), dissabte 19 h
Ribes (2n) - Sant Quirze B (4t), dissabte 19:45 h
Sant Joan Despí C (15è) - Gavà B (16è), diumenge 12 h
Sant Vicenç B (3r) - Aula (8è), diumenge 12:50 h
Canovelles (13è) - Blancs-i-Blaus BMG (6è), diumenge 17:45 h

En aquest grup l'únic partit entre dos equips imbatuts es juga a Sant Pere de Ribes. Allà l'Handbol Ribes que ha guanyat els dos partits rep el Sant Quirze B, que només s'ha deixat un punt la setmana passada a la pista del Sanes B.

El Sanes B, un dels equips que ha baixat de l'antiga 1a i que en teoria hauria d'estar a la part alta, encara no ha pogut guanyar i visita ni més ni menys que el pavelló de Can Vinader, on l'espera el Castelldefels, un equip fortíssim en defensa, en un altre dels partits destacats de la 3a jornada.

El tercer equip del grup capdavanter, el Santvi B, rep al visita de l'Aula, equip que arribarà "escaldat" després de la derrota patida davant l'OAR Gràcia Júnior.

Finalment tanquem la ronda de partits més destacats amb el que es juga a Canovelles, on un altre equip baixat de l'antiga 1a, rep la visita dels Blanc-i-Blaus BMG en un derbi veïnal. Els granollerins venen de clavar 40 gols a la Coope B i volen escalar posicions.

En els altres partits Martorell sembla superior a l'Igualada B, però hi ha forta igualtat en els que es juguen al Pau Gasol entre Coope B i Berga, al Salvador Gimeno en derbi del Baix Llobregat entre Sant Joan Despí C i Gavà B i en el que es juga al Boccaccio Arena entre OAR Gràcia Júnior i Cambrils. Recordem que els sabadellencs han guanyat els dos partits jugats, però estan en zero punts, perquè van veure el primer partit perdut per alineació indeguda i a més rebent sanció de dos punts.


GRUP B

Sant Andreu Barca (13è) - Sarrià B (6è), dissabte 20 h
Castellbisbal (4t) - Sant Llorenç (3r), dissabte 20 h
Bonanova Atlètic (10è) - Montcada B (14è), dissabte 20:30 h
GEiEG (9è) - Molins B (15è), diumenge 12:15 h
Vallag (16è)- Sant Cugat C (8è), diumenge 18 h
Palautordera B (5è) - Montgrí (12è), diumenge 18:45 h
BCN Sants (1r) - Sant Fost (11è), diumenge 19:45 h
JH Mataró B (2n)- Sant Andreu (7è), diumenge 20:30 h

En aquest grup hi ha un partit que enfronta dos equips del grup capdavanter i es juga a Castellbisbal, on l'equip local rep el Sant Llorenç, equip que intentarà fer valer la seva superior experiència en categories superiors. Tots dos equips han mostrat un alt potencial golejador, i els visitants han estat més forts en defensa, però això pot quedar equilibrat pel factor ambiental.

Els altres tres equips del grup de dalt, BCN Sants, Mataró B i Palautordera B juguen a casa i haurien de superar els esculls corresponents, tot i que en el cas dels mataronins tinguin un rival complicat en el Sant Andreu.

En els altres partits Sarrià B, Bonanova Atlètic i GEiEG semblen una mica superiors a Sant Andreu de la barca, Montcada B i Molins B. Més igualtat en el Vallag - Sant Cugat C, amb els locals buscant els seus primers punts.


Entrevistes