updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Sergio Pozo: "M'ha sorprès molt positivament el grup valencià"

Sergio Pozo entrenador del Granollers B Foto: JORDI VILAS Sergio Pozo entrenador del Granollers B

Just abans d'anar a Zarautz a jugar les fases d'ascens, el tècnic del filial granollerí Sergio Pozo ens respon com sempre molt amablement el nostre qüestionari previ a les Fases d'Ascens.

Com valores la temporada, jugant en el grup valencià, amb classificació per a les fases?

Valoro la temporada molt positivament, sobretot perquè ens hem sabut adaptar no només als viatges sinó també a tots els inconvenients que hem tingut al llarg de la temporada a nivell de lesions i jugadors que han anat marxant. La veritat és que com entrenador estic molt orgullós de la temporada que hem fet i dels jugadors que han donat el millor de si.

Des del començament pensàveu en les fases?

Sí, des d'un primer moment afrontàvem aquesta temporada tan dura amb l'objectiu de tenir un premi final que era jugar la fase d'ascens. Mica en mica ho vam anar veient més a prop i estem molt contents per haver-ho aconseguit.

Quins aspectes destacaries més del teu equip al llarg del campionat?

Destacaria la capacitat d'adaptació i poder afrontar aquesta temporada amb una visió positiva. La veritat és que hi han hagut moments molt durs, però l'equip sempre s'ha comportat com un equip professional i penso que s'ha d'agrair aquest comportament per part de tot l'equip.

Quin és l'equip que us ha donat més problemes a la lliga?

Els equips que més difícil ens ho han posat han estat Cantera Sur i Elda, tot i que a Elda els hi hem guanyat els dos partits. Hem trobat cert nivell i un grup de dalt força dur i amb un sistema de joc diferent al que ens trobàvem sempre al grup català i que al principi ens va costar adaptar-nos. Penso que les dues derrotes contra Elche i Torrevieja van venir una mica per això. M'ha sorprès molt positivament el grup valencià, i sobretot el nivell de professionalisme que hi ha en la majoria d'equips.

Aneu a Zarautz, on us trobareu un equip amfitrió que la temporada anterior va baixar de Plata després d’una llarguíssima etapa en aquella categoria, i amb moltes ganes de tornar-hi. Creus que podreu tenir suport d’aficionats que us recolzin? No serà necessari aquest suport en un ambient advers?

Molt contents que ens hagi tocat un sector amb tant d'ambient d'handbol i tanta cultura d'animar. La veritat és que tenim moltes ganes d'afrontar els tres partits, especialment el de Zarautz que segur que hi haurà un gran ambient. Nosaltres comptarem amb la nostra afició que puguin tenir entrades, i esperem estar a l'alçada d'aquest ambient que viurem.

Per primera vegada en unes fases hi haurà dos equips catalans en un grup? Com ho veieu?

Que hi hagin dos equips catalans a la mateixa fase és una cosa tan extraordinària com el que ens hem trobat aquest any de jugar a Primera Nacional contra equips de fora de Catalunya. Una experiència més, una cosa diferent de la resta de fases que hem jugat i sí que és veritat que ens ha tocat a la primera jornada i els dos equips ens coneixem molt i les darreres temporades ens ha costat molt jugar contra ells. En aquest sentit ells crec que parteixen amb un avantatge evident ja que són el primer classificat del grup amb més potencial de la categoria, com és el grup català.

Quin rival creus que pot ser el més complicat en aquestes fases?

Crec que serà una fase més igualada, però penso que el rival més fort és Sant Cugat. És cert que Zarautz té el plus de jugar a casa però per mi l'equip a batre serà Sant Cugat, al que li dono moltes opcions d'estar a Plata l'any vinent.

La pregunta sembla obligada, què faríeu si aconseguiu l’ascens? Tornareu a renunciar a pujar?

De la possibilitat de poder assolir l'ascens, prefereixo no parlar-ne donada l'experiència de l'any passat. Moltes gràcies.

Molta sort!

LA PLANTILLA DEL BM GRANOLLERS B

Albert Massa, Bernat Povill, Biel Valera, Bruño Cañas, Gerard Domingo, Guillem Vega, Héctor Cantón, Lluc Borrell, Marc Cañellas, Marc Vega, Marc Castilla, Miguel Campos, Oriol Rovira, Pablo Biescas, Pau López, Pol Amores, Pol Terrades, Roger Bruach. També estan amb fitxa del B Pau Panitti i Pablo Guijarro, ja habituals en el sènior A a l'Asobal. Van intervenir també, sent baixa abans d'acabar la temporada, Ferran López i Nil Orts.
També han intervingut jugadors del juvenil: Eric Romero, Pol Chaves, Sergi Espinosa, David Carreño, Gerard Roman, Eric Moreno, Pere Garcia. 

Entrevistes