Resum #1aEstatal: OAR Gràcia és líder, amb Santvi d'acompanyant

Bernat Correro màxim golejador a Sabadell Foto: Jordi Vilas Bernat Correro màxim golejador a Sabadell

El dissabte es va jugar la 3a jornada de la 1a Estatal i ja només queden dos equips amb el ple de punts.

Classificació del grup D de la 1a Estatal

El partit de la jornada es queda a Sabadell:
OAR Gràcia Sabadell 30-26 Sant Joan Despí

L'OAR Gràcia ha aconseguit mantenir el ple de punts en el gran partit de la jornada entre dos equips que ho havien guanyat tot.

Primera part de domini visitant fins al 12-14 del descans. Després la defensa local ha guanyat en intensitat, la porteria ha ajudat i poc abans de l'equador del segon temps l'OAR ja manava amb 18-17 i ja ha controlat la situació fins al final, amb exhibició golejadora de Bernat Correro.

Els màxims golejadors han estat Bernat Correro (12) i Jordi Sala i Daniel Peiró (4, cada un) per part local i David Matías (7) i Rubén Cabello (4) per part visitant

SE Sesrovires 23-21 La Roca

Partit de defenses, que en tot moment han dominat sobre els atacs rivals. Al descans l'equip roquerol estava per sobre (9-10), però l'equip d'Albert Falguera ha fet un gran inici a la segona part i, després d'un parcial de 5 a 0, ha arribat a dominar per un 20-14, que li ha obert el camí del triomf, tot i els esforços visitants.

Els màxims golejadors han estat Rubén Ridao (7) i Carlos Vendrell (6) per part local i Alejandro Casas (5) i Albert Sànchez (4) per part visitant

Sant Esteve Palautordera 25-26 Sant Vicenç

El Santvi ha iniciat la temporada molt fort i continua en ratxa després de la seva primera victòria al pavelló "Els Quatre Hereus" a la 1a Estatal.

L'equip santestevenc ha dominat en la primera part i primers minuts de la segona per posar-se quatre amunt (16-12). Aleshores el Santvi ha començat ha mostrar el seu millor nivell defensiu i de porteria, fent un parcial de 4 a 11 que els ha posat clarament per davant (20-23). L'equip local encara ha empatat a 25, però quan s'entrava a l'últim minut ha sentenciat Nil Moreno i després el Santvi ha fet una bona defensa.

Els màxims golejadors han estat Arnau Fons (5) per part local i Nil Moreno (7) per part visitant

2024-25  S.Est.Palautordera - Sant Vicenç    25-26
2023-24   S.Est.Palautordera - Sant Vicenç   28-24
2018-19    S.Est.Palautordera - Sant Vicenç    26-25

2017-18    S.Est.Palautordera - Sant Vicenç    26-26

Granollers B 48-31 Palautordera

El derbi del Vallès Oriental a l'Olímpic no ha tingut més color que el blanc-i-blau de l'equip local, que aconseguit una golejada contundent, amb una actuació coral sensacional, amb  14 jugadors marcant algun gol.

Els granollerins han obert forat en el segon tram de la 1a part per arribar al descans amb 18-12. A la represa la maquinària de l'equip de Sergio Pozo ha funcionat a tot rendiment i a l'equador del segon temps la diferència s'havia doblat (33-21)... i sense afluixar gens en els últims 15 minuts han marcat 15 gols!

Els màxims golejadors han estat Pau López (6) i Jan Duran (5) per part local i Bruno Cañas (7) per part visitant

Esplugues 31-28 UE Sarrià

Bon partit el viscut a les Moreres on l'Esplugues ha aconseguit el seu primer triomf superant l'equip sarrianenc que havia guanyat els dos partits jugats fins ara.

El partit ha estat molt igualat fins al 25-25 quan quedaven deu minuts, passant per 15-15 del descans. En el tram final els espluguins han estat més encertats, han fet un parell de parcials de 2 a 0 i han entrat als dos minuts finals amb un marcador tranquil·litzador de 30-27.

Els màxims golejadors han estat Ferran Cisneros (10) i Dídac Quintana (4) per part local i Iñaki Gutiérrez, Óscar Lucea i Guillem Mallola (5, cada un) per part visitant

2024-25 Esplugues- Sarrià    31-28
2023-24 Esplugues- Sarrià    30-31
2022-23 Esplugues- Sarrià    29-25
2021-22 Esplugues- Sarrià    23-22 (a Plata)

Sant Cugat 33-30 Bordils

L'actual campió repetia a casa i ha pogut aconseguir el primer triomf en el seu ambient. Els d'Haritz Salvadó han fet una gran primera part (17-11 al descans), i han controlat la situació a la segona part, tot i que al final el Bordils ha tret el seu coratge per fer un parcial de 0 a 4, i entrar al minut final a un sol gol (31-30). Els local han mantingut la serenitat sentenciant amb Sancho i Rof.

Els màxims golejadors han estat Sergi German (13) i Jordi Sancho (5) per part local i Àlex Frigola (7) i Pol Ribas (6) per part visitant

2024-25  Sant Cugat – Bordils  33-30
2023-24  Sant Cugat – Bordils 32-26
2022-23  Sant Cugat – Bordils 31-29
2021-22  Sant Cugat – Bordils 30-22

Sant Quirze 37-27 Montcada

El Sant Quirze ha guanyat aquest "partit d'urgències" i deixa els montcadencs a la cua sense cap punt i en solitari.

L'equip "kiri" ha controlat sempre el marcador, arribant al descans amb 19-14 i resistint després els intents d'aproximació dels montcandencs (21-19 als 5 minuts), per tornar a posar la directa i resoldre amb comoditat, marcant 13 gols en els últims 15 minuts.

Els màxims golejadors han estat Ricard Reig (8) i Marc Duarte (7) per part local i Josep Quirós (8) i Ian Valero (5) per part visitant

SM Adrianenc 32-32 Molins

Bona sortida molinenca (4-7 als 9 minuts), però reacció local (16-14 al descans). Després ha anat sempre per davant l'equip lila, però Javi Martínez ha empatat de penal amb el temps acabat després de desqualificació de Pol Roig.

Els màxims golejadors han estat Cristian Malmagro (8) i Carlos Martín i Pol Roig (6, cada un) per part local i Lluc Puntas (7) i Martí Cañellas (6) per part visitant

2024-25 Sant Martí Adr.- Molins  32-32
2023-24 Sant Martí Adr.- Molins 29-24