updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Ribes i BCN Sants són els primers líders

El Ribes i el BCN Sants són els primers líder Fotos: instagram Handbol Ribes i arxiu (de la temporada passada) El Ribes i el BCN Sants són els primers líder

Ha començat aquesta "nova" 1a Catalana (amb aspecte de 2a d'abans de la pandèmia), i Ribes i BCN Sants són els primers líders.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 1a CATALANA GRUP A
Pujaran a Argent quatre equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau els que ocupen aquests llocs) i baixaran a 2a Catalana els tres últims (els posem en vermell).

Martorell  27-26 Blancs-i-Blaus BMG 
Castelldefels  26-23 Cambrils 

Sant Joan Despí C  21-27 Aula
Sant Vicenç B  33-30 Berga 

Ribes  39-28 Sant Esteve Sesrovires B
Sant Quirze B  30-19 Gavà B 
Coope Sant Boi B   29-27 Canovelles 
OAR Gràcia Júnior  31-28 Igualada B 

En aquest grup teníem el partit més destacat a Sant Pere de Ribes, on s'enfrontaven dos equips "baixats" de la 1a Catalana anterior i amb ganes d'ascendir a Lliga Argent. El triomf es va quedar a casa, ja que el Ribes va ser molt superior al Sanes B (al descans ja estaven 17-8), i gràcies a la seva àmplia victòria els ribetans són el primer líder d'aquest grup.

Amb la mateix diferència de gols, però amb menys gols marcats tenim en segon lloc al Sant Quirze B que comença amb força igual que la temporada passada, quan va guanyar els sis primers partits. Veurem si aquesta vegada mantenen el ritme fins al final. El Gavà B, pujat de 3a, de moment ha notat massa el salt i només van resistir 20 minuts.

El tercer triomf més ampli va ser de l'Aula, que va guanyar al Salvador Gimeno, fent valer la seva bona defensa.

En els altres cinc partits molta igualtat, que deixa clar que aquesta competició promet ser molt igualada i emocionant per assolir els dos llocs d'ascens i evitar els tres de descens. Van ser cinc victòries locals de Martorell, Castelldefels, Santvi B, Coope B i OAR Gràcia Júnior, davant cinc equip que mai es van rendir com van ser Blanc-i-Blaus, Cambrils, Berga, Canovelles i Igualada B. 


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 1a CATALANA GRUP B
Pujaran a Argent quatre equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau els que ocupen aquests llocs) i baixaran a 2a Catalana els tres últims (els posem en vermell).

Sant Andreu Barca  27-33 Mataró B 
Bonanova Atlètic 27-27 Sarrià B 
Castellbisbal  33-30 Sant Fost 
Sant Cugat C  29-26 Montgrí 
GEiEG 30-25 Sant Andreu 

Vallag 26-38 Sant Llorenç 
BCN Sants  39-22 Molins B 
Palautordera B  30-29 Montcada B 

En aquest grup els dos primers són dos equips que estaven a 1a Catalana, BNC Sants i Sant Llorenç. Són dos equips forts que han d'estar lluitant per les dues places d'ascens i que es van desfer amb molta autoritat de dos equip que la temporada passada van estar a la zona mitja baixa de 2a, com Molins B i Vallag.

En tercer lloc tenim un Joventut Mataró B, molt jove i amb futur, que va guanyar a la pista del Sant Andreu de la Barca, equip que va entrar en aquesta categoria pels pèls.

El matx més emocionant va ser el que ja es preveia com un dels partits que es preveien més interessants i que va acabar en taules, entre Bonanova Atlètic i Sarrià B.

Però tampoc es va quedar enrere el que van disputar dos filials de 1a Estatal com Palautordera B i Montcada B, resolt a favor dels palauencs per la mínima.

I també interessants i igualats i amb resultat previsible, van ser els partits on Castellbisbal i Sant Cugat C van superar Sant Fost i Montgrí.

Potser la sorpresa més destacada va ser el relativament còmode triomf del GEiEG sobre el Sant Andreu, vista la classificació dels dos equips la temporada passada, amb els gironins a mitja taula de 2a i els andreuencs fregant l'entrada a Argent a 1a.

Però vaja, igual que en l'altre grup, la lluita promet ser dura fins al mes de maig...


Entrevistes