updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Com un "preludi" de la Lliga Or es juga a Sant Cugat

Imatge del Sant Cugat - Montmeló Fotos: @hstcugat Imatge del Sant Cugat - Montmeló

El cap de setmana es disputa l'última jornada del campionat, amb la decisió del subcampionat i de l'equip que baixa.

En aquesta categoria pujaran tres equips (posem en blau als que ocupen aquests llocs) a Lliga Catalana Or. Baixarà un equip (el posem en vermell), que es podria salvar si un equip català puja a Plata. La resta  s'integraran a la Lliga Catalana Argent.
Per més detalls 
veure AIXÍ ANIRAN ELS ASCENSOS I DESCENSOS

SARRIÀ (9è) - Perelló (13è), dissabte 12 h (de la jornada 26a)
MOLINS (5è) - Laietà Argentona (15è), dissabte 20 h
Salle Montcada (7è) - Ascó (6è) , diumenge 12 h
Sant Cugat (2n)- Gavà B (3r), diumenge 12 h
MONTMELÓ (1r) - Santpedor (14è) , diumenge 12 h
Llavaneres Maresme (11è)-Vilanova del Camí (10è), diumenge 13 h
BCN Sants B (8è) - SANT QUIRZE B (4t) , diumenge 18 h
SARRIÀ (9è) - Igualada (12è), diumenge 18 h
Descansa PERELLÓ (13è)

Els equips que estan en majúscula vol dir que tenen la seva posició actual ja fixada com a final.

Amb el títol, per al Montmeló, i les altres dues places d'ascens a Lliga Or decidides a favor de Sant Cugat i Gavà B, falta decidir quin d'aquests dos equips acaba com a subcampió, en el partit que les enfronta a Sant Cugat, on l'equip local buscarà la seva desena victòria seguida. El partit és com un preludi de la Lliga Or de la temporada vinent, ja que tots dos equips hi seran a la línia de sortida.

A la primera volta les santcugatenques van guanyar al Jacme March per 20-26, imposant la seva característica d'equip menys golejat (24 gols encaixats per partit) davant l'equip més golejador (31 gols marcats per partit).

Per sota també falta decidir l'únic equip que baixa. Recordem que la retirada de La Garriga i l'Ampolla abans de començar va reduir a un el nombre de descensos, i la cosa tampoc s'ha complicat perquè no ha baixat cap equip català de Plata. I fins i tot si Amposta o Granollers Atlètic pugen farien que no baixés cap equip. I si pugessin els dos el quart classificat, el Sant Quirze B també podria pujar a Lliga Or, faci el què faci en aquesta jornada en el partit que l'enfrontarà a La Sagi contra un dels equips que acaben més fort la lliga, el BCN Sants B,

Tal com està ara el Laietà Argentona és l'equip que baixa. Les maresmenques podrien evitar la plaça de descens guanyant la pista del Molins, si el Santpedor perd a Montmeló.

En la resta de partits tot el que pot passar és que hi hagi algun moviment a la classificació sense massa importància. El Montcada, si derrota l'Ascó, el superarà fent seu el sisè lloc, i el Llavaneres faria seu el 10è si guanya davant el Vilanova del Camí.

El Sarrià té dos partits, però passi el què passi acabarà en el vuitè lloc.

Entrevistes