updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Ribes B i Montbui són els líders

L'equip del Ribes B domina el grup A Foto: instagram Handbol Ribes L'equip del Ribes B domina el grup A

Es va jugar la 2a jornada, i els líders són Ribes B i Montbui, equips de dues poblacions que no estan massa luny, però situats en grups diferents.

GRUP A

CLASSIFICACIO 1a CATALANA FEM. GRUP A
Pujaran quatre equips a Argent i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau als dos equips que ocupen aquests llocs).

Amics La Canonja  18-27 Vilanova i la Geltrú 
Castelldefels  29-12 Vendrell 
Tarragona  37-18 Martorell B 
Esplugues B  18-24 Sant Joan Despí C 
Cornellà  24-14 Sant Llorenç 
Sant Andreu 26-9 Sant Andreu de la Barca 
Ribes B  35-14 Tortosa 
Salou  - Molins B , ajornat

En aquest grup hi ha dos partits entre equips guanyadors en la 1a jornada. El més interessant era el derbi del Baix Llobregat que es jugava a Les Moreres, on el Sant Joan Despí C va superar l'Esplugues B amb un molt bon treball defensiu, i per tant les santjoanenques es queden al grup capdavanter amb els 4 punts.

L'altre es juga a Castelldefels, on l'equip local, com ja es preveia, no va tenir problemes per superar el Vendrell. Per tant és el Castelldefels el que es manté en el grup de davant.

Però hi ha quatre equips més acompanyant a aquests dos a la zona alta. El líder és el Ribes B (foto de portada de l'article) que va guanyar amb molta claredat al Tortosa i ja té una diferència de +38 després de dos partits. El segon classificat és el Sant Andreu que es va imposar al Sant Andreu de la Barca, també de forma molt clara i està en +28.

Els altres dos equips que completen el sextet capdavanter són Cornellà, que va superar el Santllo en derbi del Baix Llobregat, i el Vilanova i la Geltrú que va guanyar a La Canonja.


GRUP B

CLASSIFICACIO 1a CATALANA FEM. GRUP B
Pujaran quatre equips a Argent i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau als dos equips que ocupen aquests llocs).

Vilamajor B  25-28 Tàrrega 
Montmeló B  27-26 Canovelles 
Cerdanyola  22-20 Pau Casals 
Montbui  43-4 La Garriga 
Alcarràs   21-24 Vallag 
Castellbisbal  12-37 Sant Fost 
Palautordera B  25-10 Montgrí 
Descansa Llavaneres Maresme

En aquest grup el partit més destacat es jugava a terres lleidatanes, entre dos equips nous d'aquesta temporada. El triomf va ser per al Vallag, que va superar l'Alcarràs després d'un partit molt disputat. Les de La Llagosta són un dels dos únics equips del grup que han guanyat els dos partits. L'altre, que ara mateix és líder, és el Montbui, que no va tenir cap mena de compassió de La Garriga.

Un dels partits que es preveien més interessants, tal com va ser, era el derbi del Vallès Occidental que es jugava a Guiera i on el Cerdanyola va superar de forma ajustada al Pau Casals. L'altre es jugava al Baix Montseny i allà el Tàrrega va donar una lleugera sorpresa guanyant al Vilamajor B. D'aquesta manera Cerdanyola i Tàrrega, que havien empatat a la primera jornada entre elles, són també equips imbatuts i perseguidors dels dos líders.

El cinquè equip imbatut és el Sant Fost, que havia descansat en la 1a jornada i en aquesta segona va guanyar de forma clara a Castellbisbal.

Un altre partit molt interessant es va viure a Montmeló, on el filial local va guanyar en derbi del Vallès Oriental al Canovelles per la mínima, i així els dos equips queden igualats a 2 punts.

Entrevistes