updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: L'handbol sènior femení torna al pavelló d'Alcarràs

L'handbol sènior, ara en femení, torna al pavelló d'Alcarràs Foto: @CHAlcarras L'handbol sènior, ara en femení, torna al pavelló d'Alcarràs

El cap de setmana es juga la 2a jornada, amb partits destacats a Les Moreres i Alcarràs, on torna l'handbol sènior femení.

GRUP A

CLASSIFICACIO 1a CATALANA FEM. GRUP A
Pujaran quatre equips a Argent i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau als dos equips que ocupen aquests llocs).

Amics La Canonja (12è)-Vilanova i la Geltrú (8è), dissabte 16:30 h
Castelldefels (5è)- Vendrell (7è), dissabte 19 h
Tarragona (9è) - Martorell B (14è), dissabte 20 h
Esplugues B (6è) - Sant Joan Despí C (1r), diumenge 9:30 h
Cornellà (4t) - Sant Llorenç (15è), diumenge 12 h
Sant Andreu (3r) - Sant Andreu de la Barca (11è), diumenge 12:30 h
Ribes B (2n) - Tortosa (13è), diumenge 16 h
Salou (16è) - Molins B (10è), ajornat

En aquest grup hi ha dos partits entre equips guanyadors en la 1a jornada. El més interessant és el derbi del Baix Llobregat que es juga a Les Moreres entre Esplugues B (que va guanyar a Sant Andreu de la Barca) i Sant Joan Despí C (que va obtenir el triomf més clar de la jornada a casa davant el Salou).

L'altre es juga a Castelldefels, on l'equip local que va guanyar a la pista del Molins B, rep un Vendrell que va tastar el sabor del triomf davant Amics La Canonja, després de no haver-lo conegut la temporada passada. De tota manera les locals són favorites.


GRUP B

CLASSIFICACIO 1a CATALANA FEM. GRUP B
Pujaran quatre equips a Argent i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau als dos equips que ocupen aquests llocs).

Vilamajor B (2n) - Tàrrega (7è), dissabte 19:30 h
Montmeló B (10è) - Canovelles (3r), dissabte 20 h
Cerdanyola (8è) - Pau Casals (6è), diumenge 11:15 h
Montbui (5è) - La Garriga (14è), diumenge 12 h
Alcarràs (4t) - Vallag (1r), diumenge 17 h
Castellbisbal (15è) - Sant Fost (9è), diumenge 20 h
Palautordera B (13è) - Montgrí (12è), diumenge 20:15 h
Descansa Llavaneres Maresme (11è)

En aquest grup el partit més destacat es juga a terres lleidatanes, on s'enfronten dos equips nous d'aquesta temporada i que van començar la lliga amb dos amplis triomfs: l'Alcarràs, guanyant de forma clara a la pista del Montgrí, i el Vallag, derrotant a casa al Castellbisbal encara de forma més contundent.

A part d'aquest s'han de destacar dos partits entre equips imbatuts. Un és el derbi del Vallès Occidental que es juga a Guiera entre Cerdanyola, que ve d'empatar a Tàrrega, i Pau Casals, que va guanyar a casa davant el Montmeló B. L'altre es juga al Baix Montseny, on el Vilamajor B, que va guanyar molt àmpliament a La Garriga, rep el Tàrrega, que va empatar a casa contra Cerdanyola.

Entrevistes