El Granollers obté la seva primera victòria de forma solvent

Gran partit de Jordi Deumal amb un 8 de 9 Foto: Jordi Prades Gran partit de Jordi Deumal amb un 8 de 9

El dissabte es juga la 2a jornada de la Lliga Asobal, que comença a Granollers i acaba amb la visita del Barça a Irun.

Fraikin Granollers 37-31 Benidorm

FRAIKIN GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (1 gol, 32% d'aturades) i Pau Panitti (25%) porters; Pablo Urdangarín (1), Andrés Moyano (4), Antonio Garcia (6), Ferran Castillo (1), Oriol Rey, Leo Abrahao (2), Tarsicio Freitas (1), Jordi Deumal (8), Víctor Romero (7), Ivan Montoya, Biel Valera, Gerard Domingo (3), Marc Vega (1), Guillem Vega (2).
Per part del Benidorm el porter Roberto Domènech va fer un 29% daturades, i els màxims golejadors van ser Moscariello (7), Naho Valles (6) i el català David Roca (5).

Primera victòria en l'Asobal per als d'Antonio Rama, després d'un partit lluitat i amb molts gols, que ha començat amb un Benidorm molt enganxat que dificultava força les transicions en atac dels vallesans, però que va anar cedint davant el potencial local.

La solució a la resistència dels de Benidorm durant la primera part, ha estat una actuació excel·lent d'en Jordi Deumal, que ha trencat la defensa des de l'extrem i la bona actuació de Roberto Rodríguez sota pals. Això ha permès arribar al descans per davant amb un 15-13.

El començament de la segona part ha estat un "suïcidi" per part de la banqueta visitant. La tàctica de set atacants, ha propiciat recuperacions per part del Granollers, amb Víctor Romero letal al contraatac, que obert un "set" en el marcador (27-20 poc abans de l'equador de la 2a part), posant una diferència que ja ha estat impossible de recuperar per als visitants.

Bidasoa Irun – Barça, diumenge 20 hores

El Barça després del partit dur de Champions contra Pick Szeged visita la pista del Bidasoa, l’única on la temporada passada s’hi va deixar un punt amb empat a 26 gols. Curiosament el mateix resultat del partit de la primera jornada en el qual el Bidasoa va aconseguir treure un punt “in-extremis” de la pista del Villa de Aranda, en un matx jugat amb un ambient sensacional.

L’equip que aquesta temporada entrena Alejandro Mozas, té una bona porteria amb Leo Maciel i el polonès Skrzyniarz, compta amb els germans xilens Esteban (PI) i Rodrigo Salinas (LD), tots dos ex-Granollers. Els màxims golejadors en el primer partit van ser Iñaki Cavero (ED, 8) i Asier Nieto (LE, 5) i té altres jugadors valuosos com Gorka Nieto (C), Dariel Garcia (EE), Furundarena (LE), Tito Díaz (LE), Múgica (LD), Matheus Da Silva (PI), Zabala (EE), Iríbar (C), Pedro Pacheco (C), Boskos (LE), Jectic (PI) o Tao Gey (ED).