updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers obre la jornada a l'Olímpic i el Barça la tanca a Irun

Imatges dels partits Granollers- Benidorm i Bidasoa- Barça de la temporada passada Foto: Jordi Prades i FCBarcelona Imatges dels partits Granollers- Benidorm i Bidasoa- Barça de la temporada passada

El dissabte es juga la 2a jornada de la Lliga Asobal, que comença a Granollers i acaba amb la visita del Barça a Irun.

Fraikin Granollers - Benidorm, divendres 20 hores

L’equip d’Antonio Rama busca el primer triomf a la Lliga en el partit que obre la jornada a l'Olímpic, Rep la visita del Benidorm que és segon a la classificació gràcies al triomf aconseguit davant del Guadalajara per 33-28. Però jugant a casa el Fraikin ha d'imposar la seva llei, com ho va fer la temporada passada guanyant per 35-27.

A les files benidormeres hi ha un conegut de l'afició granollerina, com és el lateral esquerrà David Roca, que en la primera jornada va ser dels destacats amb 4 gols. Al seu costat van destacar l'extrem dret Ramiro Martínez (7 gols), els centrals Nacho Valles i Sempere, l'extrem esquerre italià De Angelis, el lateral dret argentí Vainstein i el pivot argentí Moscariello , amb 4 gols cada un d'ells cinc. A la porteria tenen el polonès Witkowski i l'alacantí format al Barça Roberto Domènech. 

Bidasoa Irun – Barça, diumenge 20 hores

El Barça després del partit dur de Champions contra Pick Szeged visita la pista del Bidasoa, l’única on la temporada passada s’hi va deixar un punt amb empat a 26 gols. Curiosament el mateix resultat del partit de la primera jornada en el qual el Bidasoa va aconseguir treure un punt “in-extremis” de la pista del Villa de Aranda, en un matx jugat amb un ambient sensacional.

L’equip que aquesta temporada entrena Alejandro Mozas, té una bona porteria amb Leo Maciel i el polonès Skrzyniarz, compta amb els germans xilens Esteban (PI) i Rodrigo Salinas (LD), tots dos ex-Granollers. Els màxims golejadors en el primer partit van ser Iñaki Cavero (ED, 8) i Asier Nieto (LE, 5) i té altres jugadors valuosos com Gorka Nieto (C), Dariel Garcia (EE), Furundarena (LE), Tito Díaz (LE), Múgica (LD), Matheus Da Silva (PI), Zabala (EE), Iríbar (C), Pedro Pacheco (C), Boskos (LE), Jectic (PI) o Tao Gey (ED).

 

 

Entrevistes