El Barça pateix al final però acaba sumant la cinquena

Petar Cikusa ha estat clau en moments decisius i ha estat nomenat MVP del partit Foto: ehfcl.eurohandball.com Petar Cikusa ha estat clau en moments decisius i ha estat nomenat MVP del partit

El Barça defensava el lideratge a l'Arena de Zagreb i l'ha pogut mantenir després d'un final ajustat.

ZAGREB 29-31 BARÇA

BARÇA: Emil Nielsen (34% d'aturades) i Gonzalo Pérez de Vargas porters; Aleix Gómez (3), Blaz Janc (1), Dika Mem (6), Melvyn Richardson (4), Timothey N'Guessan (1), Jonathan Carlsbogard, Javi Rodríguez, Petar Cikusa (5), Aitor Ariño, Domen Makuc (4), Thiagus Petrus, Juan Palomino, Luis Frade (3), Hampus Wanne (4).
Per part del Zagreb ha destacat l'extrem Glavas que ha marcat 9 gols (infal·lible des del penal amb 6 de 6)i els laterals Kos i Bialiauki n'han marcat 5 cada un. I sobretot el porter bosni Grbavac amb un 47% d'aturades.

El Barça visitava la pista d'un dels dos equips que està a la cua del grup, però ja dèiem que podia ser un partit trampa i tot i que l'equip de Carlos Ortega l'ha dominat en tot moment, ha tingut uns moments baixos al tram final i ha hagut de patir per aconseguir el triomf.

Durant la primera part el Barça, sense immutar-se per l'ambient contrari ho ha brodat en molts moments arribant a dominar de set (7-14) i tot i l'empenta local en els últims minuts al descans el marcador encara era ben favorable amb un 14-19.

A la represa el Barça controlava la situació, tot i que algunes llacunes les tapava Nielsen, i el marcador assenyalava un 23-29 quan faltaven deu minuts. Semblava tot decidit. Però el Barça ha tingut una davallada en atac i topant amb un sensacional Grbavac sota pals, que ha fet aturat cinc xuts seguits des de 6 metres dels blaugrana. I els locals, amb gol del seu màxim golejador l'extrem Glavas, s'han aconseguit posar a un gol amb el 29-30, quan quedava mig minut. Però ha estat massa tard per a ells i Aleix Gómez ha sentenciat en els últims segons.

Kolstad 32-33 Kielce

Cal destacar el triomf del Nantes a la pista del Magdeburg.

Classificació: BARÇA 10; Pick Szeged, Kielce i Nantes 6; Aalborg 5; Magdeburg 3; Zagreb i Kolstad  2.

GRUP A:

Sporting Lisboa 35-33 Fuchse Berlín
Veszprem 34-32  Fredericia
Wisla Plock 26-18 Pelister
Paris Saint-Germain 35-32  Dinamo Bucarest

L'Sporting de Lisboa de toc català continua liderant el grup després de derrotar al potent Fuchse de Berlín, que ha jugat amb la notable baixa de Mathias Gidsel.

Classificació: Sporting Lisboa 9; Veszprem i Paris Saint-Germain 8, Fuchse Berlín, Dinamo Bucarest  6; Wisla Plock 2; Pelister 1; Fredericia 0.