El Granollers comença la fase de grups de l'Eurolliga guanyant a Polònia

L'equip granollerí celebrant el triomf a Polònia Foto: Gornik Zabrze L'equip granollerí celebrant el triomf a Polònia

Començava el dimarts la fase de grups de l'Eurolliga 2024-25 i el Fraikin Granollers ho ha fet amb èxit a Polònia.

GORNIK ZABRZE 32 - 36 FRAIKIN GRANOLLERS

FRAIKIN GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (16 aturades, amb un 34% d'aturades),  Pau Panitti porters; Pablo Urdangarín (3), Andrés Moyano (2), Antonio Garcia (7), Ferran Castillo (1), Oriol Rey, Leo Abrahao (2), Tarsicio Freitas (5), Jordi Deumal (5), Víctor Romero (5), Ivan Montoya (4), Gerard Domingo (2), Biel Valera, Pablo Guijarro i Guillem Vega.
Per part polonesa han destacat el porter Ligarzewski (31% d'aturades), els laterals Morkovsky i Minotsky (6 gols cada un) i l'extrem esquerre Szysko (5).

Partit completíssim de l'equip que dirigeix amb ma mestra Antonio Rama, en el debut a la fase de grups de l'Eurolliga en terres poloneses, sumant dos punts molt importants.

L'equip granollerí ha començat concentradíssim en defensa i sortint amb velocitat en les transicions, on Víctor Romero s'ha mostrat letal en els primers minuts, marcant els tres primers gols del Fraikin.

Això ha donat molta confiança, amb un atac resolent molt bé quasi totes les accions, tant en xut exterior, com en passades a Ivan Montoya i als extrems, i després s'hi ha anat afegint l'actuació primorosa de Roberto Rodríguez sota pals, per tal que s'anés obrint forat i al descans l'equip granollerí guanyava per un clar 15-21.

Aquesta primera part ha estat vital per poder aconseguir el triomf, ja que després els polonesos com a molt s'han pogut acostar a tres gols, però de seguida venia la rèplica del Granollers per tornar a ampliar la diferència. I així s'ha entrat en els cinc minuts finals amb un 29-34, que ja deixava clar qui seria el guanyador.

En l'altre partit del grup el Montpellier ha guanyat al Bjerringbro- Silkeborg per 40-26.