El Barça Atlètic aconsegueix el segon triomf en un final agònic

Les dues accions de Quim Rocas i Filip Saric que van decidir el matx Fotos: youtube Barça Handbol Les dues accions de Quim Rocas i Filip Saric que van decidir el matx

En la 5a jornada de la lliga de Divisió Plata, el Barça Atlètic va superar un complicat Málaga per sumar el segon triomf de la lliga.

Partits de la 5a jornada
Classificació

Barça Atlètic 29-28 Málaga

Els de Ferran Porres, com de fet era d'esperar, van agafant el ritme i van sumar la segona victòria de la temporada davant un potent Màlaga que, com quasi sempre, és dels equips menys golejats de Plata.

L'equip de Quino Soler va sortir fort (4-7), però va veure com l'equip local començava a trobar solucions amb la seva velocitat per arribar al descans ja amb un 16-13 favorable. A la represa es va anar restablint la igualtat (22-22 als 15 minuts). L'equip blaugrana va entrar als cinc minuts finals amb dos gols d'avantatge (27-25), però es va entrar en un final apassionant, ja que els malaguenys es van posar per sobre (27-28) quan quedava només un  minut i mig, aprofitant tres errades en llançaments de 7 metres dels locals (dos al pal i un fora!!).

En aquest període dues figures van emergir. Per un costat Quim Rocas marcant dos gols i per l'altre Filip Saric amb dues grans aturades, l'última sobre la botzina en un llançament clar de Manuel Díaz des de l'extrem dret.

Els màxims golejadors van ser Manuel Ortega (5) i Quim Rocas (4) per part local i Javier García (9) i Jesús Melgar (7) per part visitant.