updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatOrM: El partit de la jornada el tenim a Cardedeu

El pavelló de Cardedeu rep la visita del líder Foto: arxiu El pavelló de Cardedeu rep la visita del líder

Segona jornada de la Lliga, amb partit destacat a Cardedeu, on s'enfronten dos guanyadors de la 1a jornada.

Sant Cugat B (11è) - Banyoles (8è), dissabte 17:30 h
Coope Sant Boi (10è) - JH Mataró (9è), dissabte 18:15 h
Gavà (13è) - Barberà (2n), dissabte 21 h
Igualada (4t) - Polinyà (14è), diumenge 18:30 h
Vilamajor (17è) - Calella  (5è), diumenge 18:30 h
Vilanova (16è) - Espanyol Sant Just (6è), diumenge 19 h
OAR Gràcia Atlètic (11è) - La Garriga (15è), diumenge 19:30 h
Cardedeu (3r) - Salle Bonanova (1r), diumenge 19:30 h
Descansa Garbí (7è)

El partit de la jornada el tenim a Cardedeu, ja que és l'únic on s'enfronten dos equips dels que van poder sumar els dos punts en la primera jornada. Tant l'equip cardedeuenc, que retornava a la categoria, guanyant a Polinyà per 29-37, com la Salle Bonanova derrotant el Vilamajor per 34-22, van fer una gran exhibició ofensiva. Veurem quin està més ferm en defensa per frenar el potencial rival.

 

El segon classificat, el Barberà, un altre dels equips nous (que va començar derrotant de forma contundent al Vilanova per 30-20) , tampoc ho tindrà fàcil al Jacme March davant un Gavà que va fer un molt bon partit a Calella davant el campió, cedint només al tram final.

El tercer equip nou venint de sota, l'Igualada, viurà un partit important ja que és la primera vegada que juga a casa en aquesta categoria (ens oblidem d'això de l'Or i la considerem la "Lliga", sinó tots hi jugarien per primera vegada). Els de Pol Cantero van començar de forma esplèndida guanyant a La Garriga (22-30) i ara ho han de refermar davant un Polinyà que no va començar bé a casa, com ja hem dit perdent amb el Cardedeu.

Continuant mirant de dalt cap a baix, tenim el campió, la UEH Calella, que després de derrotar el Gavà (32-26) visita l'equip que ha començat a la cua com és el Vilamajor, al qual ja van derrotar a casa la temporada passada (30-34).

I ens queden dos guanyadors de la 1a jornada, l'Espanyol que visita el Vilanova, i el Banyoles que es desplaça a la pista del Sant Cugat B. Els equips locals busquen la primera victòria.

En el partit restant, que es juga al Pau Gasol, la Coope Sant Boi, que va perdre per la mínima a Banyoles, rep el Mataró, que va començar descansant i que manté quasi tota la plantilla de la temporada passada, quan ja va demostrar que era capaç de tot fora de casa, on va ser l'equip més golejador.

 

 

 

 

 

Entrevistes