Resum #LligaCatArgM: Hi ha un trio capdavanter amb el ple de punts

Bordils B i Ègara (a dalt) Sant Martí Adrianenc B (a sota) són els tres equips amb el ple de punts Fotos: de les xarxes socials dels tres clubs Bordils B i Ègara (a dalt) Sant Martí Adrianenc B (a sota) són els tres equips amb el ple de punts

Es va disputar la 4a jornada, després de la qual queden tres equips amb els vuit punts possibles.

Sant Joan Despí B  31-31 Sabadell
Terrassa 32-33 Sant Martí Adrianenc B
Fornells  29-29 Cornellà
Bordils B  36-29 La Roca B

Es preveia interessant la 4a jornada i ho va ser, com probablement ho seran totes fins al final, amb molts partits apassionants i resolts per diferències ajustades... o acabant igualats.

Dels quatre equips que tenien el ple de punts n'ha caigut un, el Sabadell, que es va deixar un punt al Salvador Gimeno, davant el Sant Joan Despí B, quan anava guanyant de cinc a falta de cinc minuts per al final (26-31).

El líder Bordils B va derrotar el La Roca B, que va resistir fins prop del final, quan va encaixar un parcial de 5 a 1, i es manté com a líder del grup.

L'Ègara va guanyar amb molta autoritat a Valldoreix... amb exhibició de Mohamed Amine Madji, que va fer 18 gols. El Valldu cau a la zona de descens tot i que la igualtat és extrema amb sis equips igualats a 2 punts.

El tercer equip que conserva el ple de punts és el Sant Martí Adrianenc B, que va guanyar a la pista del Terrassa remuntant un desavantatge de 6 gols en els últims deu minuts, gràcies a la seva defensa pressionant. Oriol Miró per part local i Guillem Vila per part visitant, van marcar una dotzena de gols cada un.

Les Franqueses, el cinquè classificat, es manté a dos punts dels de dalt, després de guanyar per la mínima a Llavaneres, davant un equip local que està donant la cara (de fet semblava controlar el partit amb un 11-8 al descans), però sense sort en els finals, ja que encara no ha pogut guanyar, amb dos empats i dues derrotes mínimes.

El Poblenou va obtenir el primer triomf a casa davant el Parets, en el tercer partit de la jornada resolt per la mínima, amb remuntada local que perdien de dos faltant deu minuts. Duel golejador entre Pol Majó (10) i Daniel Ruiz (12).

El Lleida va obtenir el primer triomf derrotant amb solvència un Esplugues B que continua a la cua amb zero punts i surt de la zona de descens. Allà hi continuen Fornells i Cornellà, que es van repartir els punts en el seu duel en terres gironines després d'un matx on els locals van deixar escapar un avantatge de quatre gols dintre la segona part.