updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Set equips tenen el ple de punts

L'Amposta va guanyar a Vilanova i és un dels equips que té el ple de punts Foto: cedida per Handbol Amposta L'Amposta va guanyar a Vilanova i és un dels equips que té el ple de punts

Es va jugar la 2a jornada de 3a Catalana i ara tenim a Castelldefels B i Bordils C al davant.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 3a CATALANA GRUP A
Pujaran a 2a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació).

Berga B  22-29 Martorell B 
Bonanova C  23-38 Sant Martí Adrianenc C 
Vilanova C  22-30 Amposta 
Andorra  33-17 Gavà C 
Salou  24-44 Castelldefels B 
Descansaven Sant Andreu C, Tarragona i Claret B 

En aquest grup no hi havia cap enfrontament entre equips guanyadors en la primera jornada. Quatre d'ells (Sant Martí B, Castelldefels B, Martorell B i Amposta) jugaven fora de casa i el cinquè (Sant Andreu C) descansava.

Els quatre que jugaven com a visitants van aconseguir el triomf, amb més o menys dificultat. El triomf més ampli va ser del Castelldefels B a Salou, cosa que el situa com a nou líder amb un +34, tot i que l'anterior líder el Sant Martí Adrianenc C va aconseguir també un contundent triomf en el derbi barceloní a la pista de Bonanova C, però es queda amb +32.

També Martorell B i Amposta van guanyar amb amplitud de resultat a les pistes de Berga B i Vilanova C.

En una jornada sense cap partit igualat, l'Andorra va estrenar el caseller de punts superant també àmpliament al Gavà C.


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 3a CATALANA GRUP B
Pujaran a 2a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació).

Llavaneres B 28-25 Juventud 25 setembre Rubí 
Vilamajor C  35-31 GEiEG B
Laietà Argentona B  40-26 Ripollet 
Cardedeu B 26-13 Castellbisbal B 
Bordils C  35-24 Cerdanyola B 
Canovelles B  34-28 Fornells B 
Descansen Barberà B   i OAR Gràcia Júnior Blanc 

En aquest grup el partit més destacat, entre dos equips guanyadors en la primera jornada, es jugava al Blanc-i-Verd entre Bordils C i Cerdanyola B, i el va guanyar amb claredat l'equip local.

En els altres partits Canovelles B i Vilamajor C, van fer valer el factor pista, davant equips que ja havien començat perdent a casa, i formen el trio capdavanter amb els bordilencs.

El Cardedeu B no va tenir problemes davant el Castellbisbal B, que va ser l'equip que va marcar menys gols de la categoria, topant amb la forta defensa cardedeuenca. Així el Cardedeu B està en 4t lloc a un punt dels primers.

Finalment victòries per als dos equips maresmencs Llavaneres B i el Laietà B (que debutava). De forma més ajustada els primers davant un Joventut Rubí molt seriós i amb gent experimentada, i més clara per part dels segons davant un Ripollet, que va estar molt fluix.


Entrevistes