updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Els centres d'interès són a la Bonanova i Bordils

Als pavellons de La Salle Bonanova i al Blanc-i-Verd de Bordils hi ha els partits més atractius Fotos: arxius de partit de Bonanova A i Bordils B Als pavellons de La Salle Bonanova i al Blanc-i-Verd de Bordils hi ha els partits més atractius

El cap de setmana es juga la 2a jornada de 3a Catalana.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 3a CATALANA GRUP A
Pujaran a 2a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació).

Berga B (6è) - Martorell B (3r), dissabte 17:30 h
Bonanova C (7è) - Sant Martí Adrianenc C (1r), dissabte 20 h
Vilanova C (8è)- Amposta (4t), dissabte 21 h
Andorra (10è) - Gavà C (9è), diumenge 16 h
Salou (11è) - Castelldefels B (2n), diumenge 16:30 h
Descansa Sant Andreu C (5è), Tarragona (12è) i Claret B (13è)

En aquest grup no tenim cap enfrontament entre equips guanyadors en la primera jornada. Quatre d'ells (Sant Martí B, Castelldefels B, Martorell B i Amposta) juguen fora de casa i el cinquè (Sant Andreu C) descansa.

Dels quatre el Castelldefels B potser sembla tenir-ho prou assequible a Salou, mentre que els altres tres de moment són més incògnita, ja que juguen a la pista de tres equips que no van jugar en la jornada inicial.

Destaca el derbi barceloní entre els segons filials de Bonanova i Sant Martí que es disputarà al pavelló de La Salle.


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 3a CATALANA GRUP B
Pujaran a 2a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació).

Llavaneres B (12è) - Juventud 25 setembre Rubí (9è), dissabte 16 h
Vilamajor C (5è)- GEiEG B (11è), dissabte 17:30 h
Laietà Argentona B (8è) - Ripollet (7è), diumenge 16 h
Cardedeu B (6è) - Castellbisbal B (10è), diumenge 16 h
Bordils C (1r) - Cerdanyola B (3r), diumenge 17 h
Canovelles B (4t) - Fornells B (14è), diumenge 19:30 h
Descansen Barberà B (2n) i OAR Gràcia Júnior Blanc (13è)

En aquest grup el partit més destacat, entre dos equips guanyadors en la primera jornada, es juga al Blanc-i-Verd entre Bordils C i Cerdanyola B. Els bordilencs van guanyar amb gran autoritat en el derbi a Fornells i els cerdanyolencs van superar el Llavaneres B.

En els altres partits Canovelles B, Vilamajor C i Cardedeu B, guanyadors en la primera jornada intentaran fer valer el factor pista, davant equips que van començar perdent a casa, mentre que Llavaneres B, un equip que va estar fort la temporada passada a casa voldrà fer el mateix davant del debutant Juventud 25 setembre de Rubí, un equip incògnita de moment. També incògnita el que pugui fer el debutant Laietà B davant d'un equip més experimentat com el Ripollet.


Entrevistes