updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatH: Tres equips encara no han cedit cap punt

El Vilamajor B és un dels tres equips que no han cedit cap punt Foto: instagram seniorb_hvilamajor El Vilamajor B és un dels tres equips que no han cedit cap punt

El cap de setmana es va jugar la 4a jornada i després de la mateixa queden tres equips que no han cedit cap punt i quatre més que han empatat algun partit.

GRUP A

La Garriga B  28-31 Vendrell 
Sant Andreu B  39-32 Tortosa 
Ribes B  28-29 Montcada C 
Vilanova B  34-18 Esparreguera 
Terrassa B  27-26 Cornellà B 
Claret- Gràcia  35-42 LBDP PB SE Sesrovires 
Sabadell B  28-32 Sant Just Espanyol B 
Montmeló  31-23 Polinyà B

Els dos primers, Montmeló i Terrassa B, van fer el 4 de 4, guanyant els partits que jugaven a casa. Van superar, respectivament, el Polinyà B, de forma clara, i el Cornellà B, en un partit molt ajustat i resolt per la mínima.

El tercer classificat i tercer equip imbatut (tot i que havent cedit un punt), el Sant Just Espanyol B, també va sumar els dos punts, i ho va fer en una pista complicada com la del Sabadell B, que venia de trencar la imbatibilitat del Cornellà B a domicili.

Darrere d'ells tenim a Sant Andreu B que va superar el Tortosa al Cap del Ferro, i Vilanova B que va guanyar de forma molt clara l'Esparreguera, que encara està a zero punts.

També el Vendrell s'enfila cap a dalt guanyant a la pista de La Garriga B.

Per la part baixa cal destacar el primer triomf de LBDP PB SE Sesrovires que surt de la zona de descens, on hi cau el Ribes B que no va poder amb el Montcada C a casa. I en ella hi continuen Esparreguera i Claret Gràcia que encara no han sumat cap punt.


GRUP B

Cerdanyola  27-27 Laietà Argentona 
Poblenou B 37-30 Santpedor 
Garbí B 41-33 Sant Llorenç B 
Coope Sant Boi C  28-29 Ègara B 
Calella B  28-29 Vilamajor B 
Vic  27-18 Parets B 
BCN Sants B  25-28 Horta 
Descansa Pau Casals 

En aquest grup hi havia els dos partits més destacats de la jornada a 2a Catalana, ja que s'enfronten quatre equips encara imbatuts.

A Guiera, el Cerdanyola, l'equip més golejador va empatar davant el líder, el Laietà Argentona, que és l'equip menys golejat. Va ser un partit molt igualat en tot moment, amb lleugers avantatges de l'equip local, que al final es van esfumar. Tots dos equips continuen imbatuts en posicions de privilegi, amb els maresmencs encara com a líders.

El Calella B, en un altre partit molt emocionant va caure per la mínima davant el Vilamajor B, que tot i que no està en places d'honor, és l'únic equip del grup que ha sumat el ple de punts, però el què passa és que ja ha complert una jornada de descans.

Ara queda un quart equip encara imbatut, l'Ègara B, que va derrotar també per la mínima a la Coope C al Pau Gasol, i se situa com a colíder en igualtat de punts amb els argentonins.

Per la part de sota destacar el primer triomf del Vic, que li permet escalar posicions i tot enviant el Parets B a l'última posició.

Primer triomf també de l'Horta en el derbi barceloní contra BCN Sants B, que fa que hi hagi sis equips igualats a dos punts entre la 9a i la penúltima plaça.

Els triomf més amplis van ser de Garbí B i Poblenou B, que van desfer-se de Santllo B i Santpedor, amb dues bones exhibicions golejadores, i se situen en la zona central de la classificació.



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes