updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatH: Cornellà B i Laietà Argentona comanden els dos grups

El Cornellà B lidera el grup A Foto: instagram rapidcornella El Cornellà B lidera el grup A

Es va disputar la 2a jornada de la lliga de 2a Catalana que ha deixat a Cornellà B i Laietà Argentona com a líders.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 2a CATALANA GRUP A
Pujaran a 1a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació) i baixaran els tres últims (els posem en vermell).

Sant Andreu B  30-33 Vendrell 
Polinyà B  35-31 Montcada C 
La Garriga B  26-26 Sant Just Espanyol B
Ribes B  30-31 Tortosa 
Claret- Gràcia 23-34 Cornellà B 
Montmeló  30-18 Esparreguera 
Sabadell B  26-27 Terrassa B 
Vilanova B   31-27 LBDP PB SE Sesrovires 

En el partit més destacat entre dos equips guanyadors de la primera jornada i que era el matx més destacat, el Tortosa va guanyar per la mínima a la pista del Ribes B, equip que la temporada passada estava a 4a Catalana. D'aquesta manera els tortosins es mantenen en el grup capdavanter junt amb tres equips més.

Els tres primers classificats jugaven com a visitants. Dos d'ells van resistir i es mantenen en el grup capdavanter format per quatre equips.

El Terrassa B va guanyar per la mínima el derbi a la pista del Sabadell B, el dia després que el sènior A sabadellenc guanyés a Can Jofresa en partit de Lliga Argent.

El Cornellà B (a la foto de portada de l'article) va guanyar de forma clar a La Verneda davant el Claret i és el nou líder per la diferència de gols de +18, que no està malament després de dues jornades.

En canvi l'anterior líder, el Montcada C, va perdre un derbi, entre dos equips que es coneixien bé de la temporada passada, a la pista del Polinyà B. D'aquesta manera els montcadencs perden contacte amb els primers.

El quart equip del grup de dalt és el Montmeló, que no va fallar a casa davant un Esparreguera que es va mostrar clarament inferior, i és un dels equips que encara està a zero.

Ja dèiem a la prèvia que dels triomfadors de la 1a jornada un que ho podria passar malament seria el Sant Just a la pista de La Garriga B, i en efecte només va poder treure un empat, quedant-se en el cinquè lloc de la taula, però de moment encara imbatut.

La sorpresa de la jornada la va donar el Vendrell guanyant al Camp del Ferro davant del Sant Andreu B,  i atrapant-lo a la classificació.

En el partit que falta el Vilanova B va guanyar davant LBDP PB Sesrovires sumant així els seus primers punts.


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 2a CATALANA GRUP B
Pujaran a 1a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació) i baixaran els tres últims (els posem en vermell).

Vic  26-28 Calella B 
Poblenou B  26-33 Vilamajor B 
Garbí B  22-19 Horta 
Coope Sant Boi C 30-23 Santpedor 
Cerdanyola 29-29 Ègara B 
Laietà Argentona  37-28 Sant Llorenç B 
BCN Sants B  31-24 Pau Casals 
Descansa Parets B 

En aquest grup queden tres equips amb els quatre punts. Un d'ells el Laietà Argentona és dels favorits per a l'ascens, després de quedar-se la temporada passada a un sol punt, i va superar amb facilitat al Santllo B, amb una bona exhibició ofensiva, i és el nou líder del grup.

Per darrere seu i també amb dues victòries tenim dos equips recent ascendits de 4a, la Coope C, que va derrotar també amb solvència al Santpedor, i el Calella B, que va guanyar per la mínima a la pista del Vic, que la temporada passada estava dues categories per sobre. Els osonencs van anar per davant durant 55 minuts, però al final els maresmencs van estar més encertats.

En una altre dels partits destacats, jugat a Guiera, i que era derbi del Vallès Occidental entre dos equips que havien guanyat en la 1a jornada, va haver-hi empat entre Cerdanyola i Ègara B. Per tant els dos equips queden un punt per sota dels tres citats abans... però encara imbatuts.

En els altres partits derrotes de Poblenou B (a casa davant Vilamajor B), d'Horta (a la pista del Garbí B) i Pau Casals (a la pista del BCN Sants B), que deixen els tres perdedors al furgó de cua, junt amb Vic i Parets B, que descansava, i permeten sumar els primers punts als altres tres equips.



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes