updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Partits molt interessants en els dos grups

Imatge del Sabadell B - Santllo B de la temporada passada, protagonistes per separat de dos dels partits més interessants de la jornada Foto: Jordi Vilas Imatge del Sabadell B - Santllo B de la temporada passada, protagonistes per separat de dos dels partits més interessants de la jornada

Aquest cap de setmana es juga la 2a jornada de la lliga de 2a Catalana.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 2a CATALANA GRUP A
Pujaran a 1a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació) i baixaran els tres últims (els posem en vermell).

Sant Andreu B (7è) - Vendrell (10è), dissabte 18:30 h
Polinyà B (11è) - Montcada C (1r), dissabte 19 h
La Garriga B (15è) - Sant Just Espanyol B (4t), diumenge 12 h
Ribes B (6è) - Tortosa (5è), diumenge 12 h
Claret- Gràcia (14è) - Cornellà B (2n), diumenge 13:30 h
Montmeló (8è) - Esparreguera (12è), diumenge 19 h
Sabadell B (16è) - Terrassa B (3r), diumenge 19:15 h
Vilanova B (13è) - LBDP PB SE Sesrovires (9è), diumenge 20:30 h

En aquest grup tenim els tres primers classificats, els que van obtenir les victòries més àmplies, juguen com a visitants a les pistes de tres equips que van perdre en la jornada inicial de lliga i que sortiran amb ganes de sumar els primers punts.

Destaca el derbi a Can Balsach entre Sabadell B i Terrassa B el dia després que els dos equips A hagin jugat a Can Jofresa en el derbi d'Argent.

Bon derbi també entre dos equips pujats de 3a com són Polinyà B i Montcada C, mentre que el Cornellà B jugarà a La Verneda davant el Claret, equip que haurà de recuperar la seva millor versió defensiva després d'encaixar 33 gols a Terrassa.

Però l'únic partit entre dos equips guanyadors de la primera jornada i que per tant és el matx més destacat és el que enfronta Ribes B i Tortosa a Sant Pere de Ribes. El ribetans van guanyar de tres gols a Esparreguera (28-31) i els tortosins van guanyar el Polinyà B per la mateix diferència (39-36).

Dels altres equips triomfadors en la primera jornada potser el que ho pugui passar més malament sigui el Sant Just a la pista de La Garriga B, mentre que Montmeló i Sant Andreu B ho haurien de tenir millor en els partits que juguen a casa contra Esparreguera i Vendrell.


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 2a CATALANA GRUP B
Pujaran a 1a sis equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els tres primers de cada grup (posem en blau els equips que ocupen aquests llocs a la classificació) i baixaran els tres últims (els posem en vermell).

Vic (14è) - Calella B (6è), dissabte 18 h
Poblenou B (9è) - Vilamajor B (8è), dissabte 19:30 h
Garbí B (12è) - Horta (10è), dissabte 20 h
Coope Sant Boi C (4t) - Santpedor (2n), diumenge 12 h
Cerdanyola (1r) - Ègara B (5è), diumenge 12:45 h
Laietà Argentona (7è) - Sant Llorenç B (3r), diumenge 17:30 h
BCN Sants B (13è) - Pau Casals (15è), diumenge 20 h
Descansa Parets B (11è)

En aquest grup hi ha tres partits molt destacats que enfronten a guanyadors de la primera jornada i on els equips de casa, que venen de guanyar en pista contrària intentaran fer valer el pes ambiental. El Cerdanyola a Guiera davant Ègara B, la Coope B al Pau Gasol davant el Santpedor, i el Laietà a Argentona davant el Santllo B. Tots tres partits prometen emocions fortes...

L'altre guanyador, el Calella B, tindrà un compromís complicat a Vic, davant un equip que ha baixat de 2a i estarà amb ganes de guanyar el primer partit.

En els altres tres partits, que es juguen a les pistes de Garbí B, BCN Sants B i Poblenou B, s'enfronten equips que encara no han puntuat, i on en principi els equips de casa haurien d'imposar el factor pista. Tot i que la sorpresa no està descartada...



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes