updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Llavaneres i Les Franqueses disputen el títol

Llavaneres i Les Franqueses disputen el títol de 2a en doble enfrontament de cap de setmana Fotos: arxiu Llavaneres i Les Franqueses disputen el títol de 2a en doble enfrontament de cap de setmana

Aquest cap de setmana es disputa el doble enfrontament per decidir el títol, i també les eliminatòries de correcció del descens.

ELIMINATÒRIA PEL TÍTOL

Llavaneres - Les Franqueses, dissabte 19:30 hores
Les Franqueses - Llavaneres, diumenge 17:30 hores

Els dos campions de grup, ja amb l'ascens a Lliga Argent a la butxaca, s'enfronten aquest cap de setmana per decidir el campió de 2a Catalana i veure qui succeeix l'Handbol Fornells en el palmarès.

El primer partit es juga a la pista maresmenca, on el Llavaneres només ha cedit 3 punts aquesta temporada (derrota davant Banyoles B i empat contra Castelldefels). Per la seva part Les Franqueses, com a visitant, ha cedit 4 punts (amb derrotes a les pistes de Berga i Igualada B).

L'endemà jugaran a pista vallesana on l'equip franquesí ha cedit també 3 punts (empat contra Montcada B i derrota davant Castellbisbal). Mentre que el Llavaneres, fora de casa, ha cedit 5 punts (derrotes a les pistes de Martorell i Sant Fost i empat a la de Molins B).

El balanç golejador del Llavaneres és de 27 gols marcats de mitjana i 23 d'encaixats, i el de Les Franqueses és de 34 marcats i 27 encaixats.


NORMATIVA SOBRE ELIMINATÒRIES A DOBLE PARTIT

En el cas de l'eliminatòria pel títol i també en les que segueixen de correcció per al descans, el Reglament de Partits i Competicions indica el següent:


ELIMINATÒRIA CORRECCIÓ DESCENS (12ens)

Cambrils - Bonanova Atlètic, dissabte 20:15 h
Bonanova Atlètic - Cambrils, diumenge 19 h

La normativa diu que el guanyador jugarà a la 1a Catalana la temporada 2024-25 i el perdedor jugarà a 1a o a 2a segons com vagi el tema dels descensos per compensació. Però això quedarà pendent de les invitacions que pugui haver-hi a equips catalans per jugar a 1a Estatal.

ELIMINATÒRIA CORRECCIÓ DESCENS (13ens)

Sant Andreu Barca - Montgrí, dissabte 19:30 h
Montgrí - Sant Andreu Barca, diumenge 18:30 h

La normativa diu que el perdedor segur que jugarà a 2a Catalana la temporada 2024-25 (que com és ben sabut és com perdre la categoria), i el guanyador queda també a l'espera del què passi amb el tema de la compensació de descensos, però ara mateix també jugaria a 2a Catalana.

Han baixat a la "nova 2a Catalana 24-25" el Sant Just Espanyol B i Sant Esteve de Palautordera B (que es va retirar a poc de començar el campionat) del grup A i el Poblenou B i el Vic del grup B.



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes