Resum #1aCatH: Cauen dos dels equips que tenien el ple de punts

Imatge del Sarrià B- Mataró B Foto: instagram UESarrià Imatge del Sarrià B- Mataró B

Es va disputar la 4a jornada de 1a Catalana, en la qual van caure dos dels equips que tenien el ple de punts.

Sant Esteve Sesrovires B 42-22 Sant Joan Despí C
Sant Quirze B  16-29 Castelldefels
Blancs-i-Blaus BMG 26-25 Ribes
Gavà B 22-25 OAR Gràcia Júnior Verd
Aula 24-27 Martorell

En aquest grup els dos equips que ocupaven les dues primeres places i que eren dos dels tres que tenien el ple de punts tenien desplaçaments complicats. El líder Castelldefels, mantenint el seu ritme impressionant, no va tenir cap problema per guanyar a la pista del Sant Quirze B, que no ha tingut un bon inici de lliga i no va tenir cap opció. Al descans els de José Manuel Gallardo, que van tenir a Javier Romero (10 gols) com a màxim golejador, ja dominaven per 9-16.

L'altre partit destacat es jugava a l'Olímpic, i els Blancs-i-Blaus, van tombar el Ribes, que portava el ple de punts, però va cedir per la mínima en un partit on els granollerins van dominar de 5 dintre la 1a part (19-14) però van acabar patint. El seu màxim golejadors va ser el seu fitxatge estrella Èdgar Pérez amb 10 gols.

El tercer equip amb el ple de punts, el Sant Vicenç B, va superar amb solvència l'escull de Cambrils, en un partit que van dominar en tot moment i van tenir el seu màxim golejador en Tomàs Moreno, jugador que dobla amb el 1a Estatal (10 gols).

L'Aula va tornar a caure a casa davant un Martorell que va dominar en tot moment (9-14 al descans) i no es desenganxa dels de dalt. Tampoc es desenganxa la Coope B que va guanyar a la pista d'Igualada B amb un parcial de 2 a 6 en els últims cinc minuts.

L'OAR Gràcia Júnior va aconseguir quart triomf a la pista al Jacme March davant el Gavà B, que és el cuer. Si no fos per la sanció que va patir l'equip sabadellenc estaria amb els de dalt.

Berga i Sanes B, van guanyar a casa, en el cas del berguedans davant un Canovelles que la temporada passada estava a l'antiga 1a, però no ha puntuat encara, i en el cas dels sesrovirencs derrotant molt àmpliament al Sant Joan Despí C. Demostrant que tant un com l'altre guanyador poden anar cap a la part alta.

Sarrià B 34-33 JH Mataró B

En aquest grup també va caure un dels dos equips que tenien el ple de punts. Va ser el JH Mataró B que, en un enfrontament entre dos equips joves i prometedors, va ser derrotat per la mínima a la pista del Sarrià B, en un partit que va ser vibrant (al descans els visitants guanyaven 15-16) i amb final molt emocionant. Amb aquest resultat els mataronins cauen al quart lloc i els sarrianencs, que es mantenen imbatuts, pugen al tercer.

El líder BCN Sants va superar l'escull de la pista del Montgrí, que venia de donar la sorpresa guanyant a Palautordera, i per tant es manté líder, ara en solitari. Els torroellencs van començar bé, però a partir del minut vint els barcelonins van imposar la seva llei.

A l'Andrey Xepkin el Santllo va doblegar el Palautordera B capaç de tot, i també es manté imbatut, situant-se en la segona plaça. Els de Sant Feliu, al descans ja dominaven 19-13 i van tenir a Lucas Manchado com a màxim golejador amb 11 gols.

El cinquè equip imbatut del grup el Castellbisbal va caure a la pista del Sant Cugat C, que es manté fort a la seva pista. Els santcugatencs van dominar sempre amb diferències curtes (14-13 al descans) i van tenir a Nil Vecino (12) com a màxim golejador.

També es van viure bons partits, com ja es preveia, a les pistes de Montcada B i Sant Fost,  en els dos casos amb remuntades finals. Els montcadencs van superar el GEiEG amb un parcial de 8 a 2 en els últims deu minuts, mentre que els santfostencs van caure per la mínima davant la Bonanova Atlètic, amb remuntada final dels barcelonins que van fer un parcial de 5 a 10 en l'últim quart d'hora. El Montcada B atrapa el GEiEG, mentre que Bonanova Atlètic s'allunya cinc punts del Sant Fost, que es queda a la cua en solitari.

El Sant Andreu va fer el registre golejador més gran de la jornada davant el Vallag, arribant als 43 gols, enviant als de La Llagosta a zona de descens.

En el derbi entre Molins B i Sant Andreu de la Barca va haver-hi un empat, que significava el primer punt dels dos equips.