updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Vuit equips han guanyat els dos partits

 El Castelldefels lidera el grup A Foto: instagram handbol Esportiu El Castelldefels lidera el grup A

S'ha disputat la segona jornada de 1a Catalana i tenim a vuit equips (3 en el grup A i 5 en el grup B) amb el ple de quatre punts.

GRUP A

CLASSIFICACIÓ 1a CATALANA GRUP A
Pujaran a Argent quatre equips, i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau els que ocupen aquests llocs) i baixaran a 2a Catalana els tres últims (els posem en vermell).

Cambrils  40-24 Sant Joan Despí C
Berga  34-31 Martorell 
Aula  24-25 OAR Gràcia Júnior 
Igualada B  25-27 Sant Vicenç B 
Canovelles 23-25 Ribes 
Gavà B  18-30 Castelldefels 
Blancs-i-Blaus BMG  40-31 Coope Sant Boi B 
Sant Esteve Sesrovires B  32-32 Sant Quirze B

L'únic partit entre dos equips guanyadors en la 1a jornada es jugava a l'Aula Arena, i el recent ascendit OAR Gràcia Júnior va aconseguir guanyar per la mínima davant un Aula molt més experimentat.

Posteriorment hem vist que l'OAR Gràcia Atlètic per decisió del Comitè de Competició ha perdut el primer partit de lliga contra Igualada B per 0-10 (amb sanció a més de 2 punts) per alineació indeguda, i per tant no era vàlid el que dèiem en aquest resum que hi havia 9 equips amb tots dos partits guanyats.

El líder passa a ser el Castelldefels, que la temporada passada va fregar l'ascens a Argent gràcies a la seva bona defensa i que de moment ja és l'equip menys golejat de la categoria amb només 41 gols encaixats. En aquesta 2a jornada només en va encaixar 18 a la pista del recent ascendit Gavà B, que va topar amb defensa i porteria rival.

Dos equips més, a part de Castelldefels i OAR Gràcia Júnior, han sumat els quatre punts. Per un costat el Ribes que va guanyar a la pista del Canovelles que, com ells, estava la temporada passada a 1a, i va vendre molt cara la derrota. I finalment el Sant Vicenç B que va guanyar també de forma ajustada a la pista de l'Igualada B.

En un altre parell de partits interessants entre equips que podrien estar a la part alta, el Berga i els Blancs-i-Blaus BMG, van superar el Martorell i a la Coope B, amb especial relleu en el cas dels granollerins que van marcar 40 gols.


GRUP B

CLASSIFICACIÓ 1a CATALANA GRUP B
Pujaran a Argent quatre equips i a l'espera de veure la normativa publicada suposem que seran els dos primers de cada grup (posem en blau els que ocupen aquests llocs) i baixaran a 2a Catalana els tres últims (els posem en vermell).

Sant Andreu  36-28 Sant Andreu Barca 
Sant Llorenç  29-23 Sant Cugat C 
Montgrí  27-36 Castellbisbal 
Montcada B  27-41 BCN Sants 
JH Mataró B  39-23 Vallag
Sarrià B  36-27 GEiEG 
Sant Fost  27-31 Palautordera B
Molins B  - Bonanova Atlètic , ajornat fins divendres 4 d'octubre

En aquest grup també l'únic partit entre dos equips que van guanyar en la primera jornada es juga vaal Pavelló Andrey Xepkin a Sant Feliu de Llobregat, i se'l va emportar l'equip local, el Santllo, superant amb el Vallag a La Sant Cugat C. Per tant el que es queda en el grup capdavanter és el Santllo.

En aquest grup la cosa va diferent de l'altre, i el líder és el BCN Sants, que en el seu cas és l'equip més golejador de tota la categoria, amb 80 gols marcats entre els dos partits, havent-ne marcat 41 al Miquel Poblet davant d'un Montcada B, que la temporada passada va estar en els primers llocs de 2a. L'equip barceloní va estar esplèndid en defensa i porteria, i fulminant el rival en els contraatacs, per arribar al descans amb 11-23.

Hi ha tres equips més que han guanyat els dos partits. Un és el Palau B, que va superar el dur escull de la pista del Sant Fost, un equip que la temporada passada va estar entre els màxims golejadors a 2a, i que no va poder debutar amb èxit al "seu pavelló" ja reformat. Un altre és el Castellbisbal que va guanyar amb autoritat a Montgrí. I finalment el Mataró B, descendit de l'anterior 1a, i que no va tenir compassió del Vallag, i que gràcies a la diferència de gols se situa en segon lloc.

El partit més interessant era el derbi gironí que es juga a Sarrià de Ter, i el Sarrià B no va tenir compassió del GEiEG, però de moment queda un  punt per sota dels líders, ja que en la primera jornada s'havia deixat un punt a la Bonanova.


Entrevistes