updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

En marxa la Lloret Cup 2023 amb més de 100 equips

  • Escrit per Lloret Cup / RED.

L’handbol base nacional i internacional arriba un any més a Lloret de Mar amb l’arribada del torneig internacional Lloret Cup 2023.

Organitzat pel Club Handbol Lloret, aquesta competició esportiva ha esdevingut una trobada de renom, que atrau més de 110 equips de diferents països i 1.800 esportistes de categories alevins, infantil, cadet i juvenil, tant masculines com femenines.

Durant diversos dies, el torneig es durà a terme als pavellons de Lloret de Mar, Palafolls, Riudellots, Angles, Amer, Sarrià de Ter i Bordils. Cinc d’aquestes pistes d’handbol estaran en directe al Canal de YouTube de la competició, oferint tots els partits sense interrupcions a les pistes de Molí 1, Molí 2 (Lloret de Mar), Palafolls, Bordils i Sarrià de Ter.

La Lloret Cup 2023 representa una oportunitat única perquè els joves talents de l’handbol mostrin les seves habilitats i competeixin en un ambient amistós i emocionant a la recta final de la temporada. La competició també permet que els equips es reuneixin i forgin amistats duradores, un aspecte important de l’esperit de l’esport.

Com a novetat, aquest 2023 hi haurà fan zone amb inflables, zona de bar, food trucks i un apartat on els més joves podran mostrar les seves habilitats. Un any més, la competició compta amb àrbitres de la Federació Catalana d’Handbol i diverses parelles arbitrals internacionals per dur a terme la competició amb un bon nivell d’arbitratge.

En definitiva, la Lloret Cup 2023 és una competició emocionant i d’alta qualitat que aplega els millors talents de l’handbol base del país en un ambient segur i amistós. La competició promet ser un espectacle esportiu ple d’emocions i d’acció sense igual, una experiència que no es pot perdre.

Entrevistes