updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Fosbury fa el salt al paper! Col·labora-hi!

Dos anys després d’impulsar la primera Revista Fosbury mensual i nou mesos després de llançar el Fosbudiary, l’equip de La Fosbury, la revista digital de tot l’altre esport, tornem a saltar d’esquena per editar dos números especials en paper aquest estiu.

Reserva ja el teu exemplar al Verkami www.fosbury.cat/rio

Tenim un motiu de pes: els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro que es disputaran del 5 al 21 d’agost, l’epicentre de tot l’altre esport d’elit. La Fosbury no podíem fallar a la cita i estem entrenant fort per arribar-hi en plena forma!

verkami_574595312b82210a322156f1f21c82ed

Què farem?

Editarem dos productes periodístics (120 pàgines per número) per degustar tranquil·lament a casa i superar el ritme frenètic de la competició:

La Guia dels Jocs Olímpics 2016

Un producte per analitzar a fons tots els esports del programa olímpic de Rio, amb un recull d’estrelles, promeses, medaller, anècdotes i les claus per entendre cada esport.

Els esportistes de casa nostra hi tindran un paper destacat i tots hi tindran cabuda: els més coneguts (Rafa Nadal, Gemma Mengual, Mireia Belmonte), els que ja han tastat el podi olímpic (Saül Craviotto, Joel González, Roser Tarragó), els que sempre hi són (Sònia Franquet, Carles Castillejo, Beatriz Ferrer-Salat) i els debutants (Helena Casas, Jordi Xammar, Laura Gómez). A Rio hi haurà desenes d’esportistes del país i tots ells tindran el seu espai a la Guia: cada esport amb presència catalana anirà acompanyat amb fitxes, entrevistes i espai per a l’opinió.

També farem una mirada crítica als Jocs, un recorregut pels Paralímpics del mes de setembre en clau catalana i comptarem amb caricatures d’estrelles olímpics a càrrec de l’artista Lara Sánchez.

Històries Olímpiques

Un recull d’històries humanes, de superació, d’èxit, de trampes que traçaran un recorregut per totes les edicions dels Jocs Moderns, des d’Atenes 1896 fins a Londres 2012.

verkami_178d93e1f77537347f1b72d805863a8e

Una història associada a cada edició dels Jocs: 27 històries escrites per 27 periodistes col·laboradors com Toni Padilla (ARA), Carles Viñas, Alena Arregui (Panenka), David Llorens (Mundo Deportivo), Marta Garcia (Catalunya Ràdio) o Germà Capdevila (Esguard), en què descobrirem trampes històriques a la prova reina de la marató, una nedadora que es va enfrontar a l’església i al masclisme, un tirador que va guanyar tot i faltar-li una mà o uns germans medallistes olímpics que van acabar morint en un camp de concentració.

Cada història anirà acompanyada per una il·lustració original de l’artista Wara Luque de Ormaechea.

Les recompenses

Participant d’aquest Verkami podràs aconseguir samarretes, exemplars de les revistes, col·laborar amb el projecte regalant exemplars a clubs esportius, originals de les il·lustracions i caricatures que en formen part i fins i tot 1 entrada doble al Parc Olímpic del Segre amb activitat de “Piragüisme + Ràfting + BTT”. Val molt la pena! A què esperes?

Compra ja el teu exemplar al Verkami www.fosbury.cat/rio

Cugat Comas

Periodista. Coordinador de la Redacció d'El Tot Mataró i Maresme i director de la Revista Fosbury.

Entrevistes