updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
Cugat Comas

Cugat Comas

Periodista. Coordinador de la Redacció d'El Tot Mataró i Maresme i director de la Revista Fosbury.

Website URL:

La Fosbury fa el salt al paper! Col·labora-hi!

Dos anys després d’impulsar la primera Revista Fosbury mensual i nou mesos després de llançar el Fosbudiary, l’equip de La Fosbury, la revista digital de tot l’altre esport, tornem a saltar d’esquena per editar dos números especials en paper aquest estiu.

"Senyor President"

Aquest dissabte, el Joventut Handbol Mataró dedica un homenatge a Josep Nonell, qui ha estat el seu president des de fa dècades

Diria que a en Josep Nonell mai li he dit així, senyor President. Sempre ha estat en Nonell o “el Presi” o quan les coses anaven més esverades aquell càntic del “issi, issi, issi, Nonell vitalici”. Però mai ha estat el Senyor President i segurament és injust. Fa poc, al Club on encara hi juguem, va haver-hi eleccions, una sola candidatura i canvi de junta. No hi vaig parar massa atenció fins que vaig veure que en Josep Nonell ja no era president. Dècades després.

Mundial d’Handbol: ocasió aprofitada?

Aquest divendres a la tarda es juguen al Palau Sant Jordi de Barcelona els quarts de final del Mundial d’Handbol. Dissabte hi haurà la final de consolació i diumenge la final. Sí, a casa nostra. Sí, tot un Mundial d’Handbol.

Un dissabte per a l’afició

La tarda de dissabte és de les que fan afició, dissabte dia 10 del 12 no hi ha pont que valgui l’absència davant la televisió: dos senyors clàssics i els dos en obert, ara que pagarem per veure-ho tot. Aprofitem-ho que això durarà poc.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes