updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Classes magistrals de Pascual i Barrufet al TecnoCamPorteros

  • Escrit per Xavi Vegas
Xavi Pascual, entrenador del Barça Fotos: Xavi Vegas / ValonmanoConV.com Xavi Pascual, entrenador del Barça

Després de quatre dies d'intens entrenament, el TecnoCamPorteros arriba a la seva fi. Amb dos entrenaments diaris de tres hores dividits en dues sessions, els 22 participants del Campus han pogut viure en primera persona com es treballa en un equip d’elit.

Amb Xavi Pascual, actual entrenador del FC Barcelona i de la Selecció de Romania, i amb David Barrufet, exporter internacional del FC Barcelona i de la selecció espanyola i actual mànager esportiu de la secció d'handbol al FCB, al capdavant del Campus, la segona edició començava més intensa que mai.

Xavi Pascual, mostrant treballs del més alt nivell. Foto: @Valonmanoconv

Cal destacar que aquest Campus es realitza amb la finalitat de poder esprémer les qualitats dels porters perquè aprenguin, a més a més d’entrenaments diferents, a autogestionar-se dins de l'equip i a descobrir nous mecanismes i mètodes de millora.

Xerrades sobre la preparació física dels porters, l'experiència en l'elit de l'handbol, la prevenció de lesions, com analitzar als llançadors o com treballar la coordinació dels porters amb la defensa van ser alguns dels temes que es van tractar des del diumenge fins avui dimecres.

22 participants de tres països

Van ser 22 participants els que van acudir a aquesta segona edició de tres països diferents: Alemanya, Espanya i Romania. A més dels catalans també es van sumar jugadors de Galícia, Alacant, Navarra i León. Dins del grup de dos jugadors teutones es troba el porter de l'Hannover Malte Schemisc que juga en la millor lliga del món, la Bundesliga alemanya. Juntament amb ells, els romanesos van ser el grup més nombrós amb tres representants d’Odorheiu. Pel que fa a gènere, es va comptar amb 6 noies i 16 nois.

El Campus va comptar amb la participació a l'apartat del Staff de Jorge García Lloira, Roi Sánchez, Julio Rodríguez i Luis Santos. Des del Campus també es vol agrair als patrocinadors: Hyperice, Llet Nostra, Munich, Serveto i Valonmano amb V així com a l’Ajuntament de Banyoles pel tracte rebut. A més agrair el servei a l'Hotel l’Ast per totes les comoditats.

Entrevistes