Resum #LligaCatArgF: Queden tres equips a dalt

El Sarrià va derrotar el Sant Quirze B i és un dels tres equips de dalt Foto: @UESarria77 El Sarrià va derrotar el Sant Quirze B i és un dels tres equips de dalt

Es va disputar la tercera jornada de lliga que ha deixat tres equips a la part alta amb el ple de punts i dos més imbatuts.

Santpedor   29-25 Laietà Argentona

El partit més destacat era un derbi del Baix Llobregat que enfrontava dos dels quatre equips que estan a dalt amb els quatre punts possibles. El Molins de Rei va superar el Sant Esteve Sesrovires, en un partit que l'equip molinenc va dominar bastant còmodament (17-9 al descans) i en que les sesrovirenques van maquillar una mica al final. el resultat.

Pel que fa als altres dos equips del grup capdavanter (Sarrià i Vilanova del Camí) van guanyar a casa i formen un bon trio al capdavant.

La UE Sarrià, era l'equip menys golejat, però va haver d'obtenir el triomf davant el Sant Quirze B gràcies a una gran actuació en atac, que els va permetre la remuntada, amb un parcial final de 14 a 8 en els últims 17 minuts.

El Vilanova del Camí va superar l'OAR Gràcia Júnior també amb remuntada final amb un parcial de 6 a 2 en els últims sis minuts.

El Montcada manté la imbatibilitat després de guanyar a la pista del Martorell, equip que baixat de Lliga continua a zero, en un grup de cua format per cinc equips.

BCN Sants B, Banyoles i Santpedor, van fer valer el factor pista per sumar la seva segona victòria davant Igualada, Sant Esteve de Palautordera i Laietà Argentona, tres equips més que encara no han puntuat. El filial barceloní també es manté encara imbatut, havent cedit un sol punt i el Banyoles ja és l'equip menys golejat després de deixar a 17 gols a un equip que la temporada passada estava dues categories per sobre seu.

El cinquè equip que està a zero és el Perelló, que va perdre el derbi ebrenc davant l'Ascó que va ser totalment superior i se situa en la zona alta a dos punts dels primers.