updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatArgF: Interessant derbi del Baix Llobregat a Molins

El pavelló de Molins rep el partit més interessant Foto: youtube Handbol Molins El pavelló de Molins rep el partit més interessant

Tercera jornada de lliga amb partit destacat a Molins de Rei.

CARA
Equips màxims golejadors: Molins 37, Vilanova Camí 35, Ascó 32,5
Equips menys golejats: Sarrià 19, Banyoles 19, Montcada 21,5

CREU
Equips menys golejadors: Laietà Argentona 19, Igualada 19, Sant Esteve Palautordera 20,5
Equips més golejats: Laietà Argentona 38,5, Perelló 37, Martorell 36

Banyoles (7è) - Sant Esteve Palautordera (13è), dissabte 17 h
Molins (1r) - Sant Esteve Sesrovires (4t), dissabte 19 h
BCN Sants B (6è) - Igualada (14è), dissabte 19:30 h
Martorell (12è) - Salle Montcada (5è), diumenge 10:30 h
Sarrià (2n) - Sant Quirze B (9è), diumenge 12 h
Perelló (15è) - Ascó (10è), diumenge 17 h
Vilanova del Camí (3r) - OAR Gràcia Júnior (8è), diumenge 17 h
Santpedor (11è) - Laietà Argentona (16è), diumenge 19:30 h

El partit més destacat és un derbi del Baix Llobregat que enfronta dos dels quatre equips que estan a dalt amb els quatre punts possibles: el Molins de Rei rep el Sant Esteve Sesrovires, ascendit aquesta temporada a la categoria. Però tots dos equips tenen antecedents històrics en categoria estatals: el Molins va arribar a jugar a la Divisió d'Honor set temporades i unes quantes més a 1a Estatal (actual Plata), mentre que el Sanes va jugar una temporada a Plata i una dotzena a Lliga Catalana.

Pel que fa als altres dos equips del grup capdavanter juguen a casa tot esperant que passa en aquest duel a Molins de Rei, però tots dos equips tenen rivals complicats.

La UE Sarrià, que ja és l'equip menys golejat, tal com ho va ser la temporada passada, rep el Sant Quirze B, un equip que repeteix a fora després d'una valuosa victòria a Sant Esteve de Palautordera, equip baixat de Lliga.

El Vilanova del Camí, que és el segon equip més golejador, rep l'OAR Gràcia Júnior un equip que ve de gunayar el Martorell, l'altre equip que va baixar de Lliga al final de la temporada passada.

Dels altres partits cal destacar el que juga el Montcada, equip que només ha cedit un punt, a la pista del Martorell, que necessita guanyar el primer partit.

BCN Sants B, Banyoles i Santpedor, intentaran fer valer el factor pista per sumar la seva segona victòria davant Igualada, Sant Esteve de Palautordera i Laietà Argentona, que encara no han puntuat.

Finalment tenim derbi de les Terres de l'Ebre entre Perelló i Ascó, on tot i que l'equip visitant sembla superior (la temporada passada va guanyar els dos derbis), ja se sap que pot passar de tot.

Entrevistes