El KH-7 Granollers empata amb l'Elda i continua sense guanyar

Belén Rodríguez, el nou fitxatge granollerí, finalitzant una acció d'atac local Foto: Jordi Prades Belén Rodríguez, el nou fitxatge granollerí, finalitzant una acció d'atac local

El dissabte el KH-7 Granollers només va poder empatar davant l'equip revelació de la Lliga.

Partits 4a jornada
Classificació

KH-7 Granollers 24–24 Elda

KH-7 GRANOLLERS: Marta Mera i Goundo Gassama porteres; Ona Vila (1), Lea Kofler (2), Carla Gonzàlez (3), Giulia Guariero, Alba Tort, Ester Somaza (6), Belén Rodríguez (2), Ariana Portillo, Kadidiatou Jallow (3), Cristina Polonio, Maria Hombrado (1), Júlia Nuez, Claudia Juan, Martina Capdevila (6).
Per part visitant la màxima golejadora van ser Beatriz Escribano i Gracia Duque, amb 4 gols cada una.

L'equip granollerí es va trobar amb un Elda molt canviat respecte el de la temporada passada, al qual va derrotar per 35-25. Ara l'equip alacantí sembla voler recuperar velles glòries passades i està a la part alta i encara imbatut després de treure un punt de l'Olímpic.

Les de Granollers, van fer una bona defensa que va permetre moltes recuperacions de pilota, però el bon replegament de les visitants no va permetre finalitzar quasi mai les jugades de contraatac. Això va fer que a les vallesanes, que sempre busquen un joc d'atac ràpid i en transició, es veiessin obligades durant tot el partit a atacs posicionals, amb penetracions que no acabaven de fructificar i provocaven pèrdues de pilota. A l'Elda els anava bé aquest joc més tranquil, i el van poder fer gràcies a la permissivitat en el passiu per part de la parella arbitral que va fer perdre sovint la paciència al públic i a la banqueta local.

L'equip local va començar descentrat i per darrere en el marcador fins al descans, al qual es va arribar amb 12-14. A la represa es va igualar la situació, però amb les visitants controlant la situació fins al 22-24, amb el que es va entrar en els dos minuts finals. En aquests minuts finals, Martina Capdevila va poder fer dos gols i empatar, i l'equip local encara va tenir pilota per guanyar el partit, però va perdre l'última possessió.