updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers rep l'Elda, l'equip revelació de la Lliga

Ona Vila en el partit de la temporada passada Foto: Jordi Prades Ona Vila en el partit de la temporada passada

El dissabte el KH-7 Granollers rep l'equip revelació de la Lliga, un Elda que de moment encara no ha perdut.

Partits 4a jornada
Classificació

KH-7 Granollers – Elda, dissabte 18 h

L'equip granollerí rep un equip que anys enrere havia arribat a ser campió de la lliga estatal (1998-99, 2002-03, 2003-04 i 2007-08) i havia jugat a la Copa d'Europa. Després va anar a menys, fins que fa dues temporades va retornar a la màxima categoria.

La temporada passada va salvar la categoria pels pèls, quedant en l'antepenúltim lloc amb 6 punts, però aquesta temporada de moment són l'equip revelació. i ja n'han aconseguit 5 en tres jornades. En l'altre partit jugat com a visitant van guanyar a Barakaldo davant el Zuazo per 21-26.

L'equip alacantí, que entrena Vanessa Amorós, s'ha reforçat de manera molt important amb l'arribada de la portera Meriem Ezbida i la primera línia Paula Molano, que arriben del Zuazo, la portera Virginia Fernández i la primera línia Elena Cuadrado, procedents del Málaga Costa del Sol, Joan Bolling extrem argentina del Saint Amand, que havia estat a l'Elx, Eva Márquez extrem del Bolaños, i la coneguda Lora Sarandeva, central búlgara que ve del Tolosa, i havia estat aquí al Granollers.

Han perdut a la seva màxima golejadora la brasilera Fernanda Lima (6a màxima golejadora de la competició 23-24), lesionada greu, però conserven a Gracia Duque i l'extrem esquerrana brasilera Agda Rafaela Gonçalves "Auts", que van ser la 2a i 3a de l'equip.

GRA  12è 1 punts  25/27  Martina Capdevila (26, màxima golejadora de la lliga), Ester Somaza (10), Cristina Polonio (8)
ELD  3r  5 punts   27/22 Agda Gonçalves (17), Gracia Duque i Elena Cuadrado (12)

La temporada passada l'equip granollerí va guanyar de forma molt clara per 35-25.

Entrevistes