updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers va de visita a una pista poc propícia

Imatge del partit de la temporada passada a Porriño Foto: balonmanoporrino.com Imatge del partit de la temporada passada a Porriño

El dissabte el KH-7 Granollers, va a buscar el primer triomf a la complicada pista del Porriño on ha caigut de forma clara en les dues últimes temporades.

Partits 3a jornada
Classificació

Porriño - KH-7 Granollers, dissabte 18:15 h

Difícil desplaçament del KH-7 Granollers per tal d'anar a buscar el primer triomf de la competició. Visita una pista que se'ls ha donat malament en les dues últimes temporades, on les espera un equip gallec que la temporada passada va acabar 4t la fase regular i va caure a semifinals davant l’Elche.

Han incorporat a la pivot de l’Elche, Ekaterina Zhukova, que s’ha intercanviat amb Carmen Prelchi. Els han arribat també les extrems Lucía Laguna (Gijón) i Daniela Moreno (Rocasa), que reemplacen les baixes de Thais Fermo i Carmen Castro.

Mantenen la resta del seu bloc compacte amb jugadores com Paulina Pérez Buforn, Maider Barros i Aitana Santomé (cridades totes tres a la selecció per Ambros Martín), Malena Valles, Maddi Bengoetxea, i un trio d'argentines format per Mica Casasola, Carolina Bono i la portera Fátima Ayelen Rosalez.

En les dues jornades disputades van guanyar al Zuazo 32-19 i van empatar a Rocasa 21-21.

El Granollers la temporada passada hi va caure durament per 30-20 i tampoc havia tingut massa sort la temporada anterior caient per un 26-18. En canvi la temporada 2021-22 el Granollers hi va guanyar per 37-40 en l'anotació més alta de les granollerines a la DH.

 

 

 

 

 

Entrevistes