updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers acaba amb un partit de 10... però en el vuitè lloc final

Foto: @BMGranollers Carla Gonzàqlez culminant un atac granollerí Foto: @BMGranollers

El dimecres el KH-7 Granollers es va refer del mal partit fet a Navarra, però va acabar cedint a la pròrroga, i per tant acaba en vuitè lloc final.

KH-7 Granollers 30-20 Beti-Onak (4-5 a la pròrroga)

KH-7 GRANOLLERS: Marta Mera i Pamela Rodrigues porteres; Mariona Bruach (1); Ona Vila (1), Maria Hombrado (2), Lea Kofler (8), Carla Gonzàlez (2), Alba Tort (5), Ester Somaza (5), Paula Milagros, Ariana Portillo (1), Nerea Güell, Jana Castañera (3), Kadidiatiou Jallow (1), Cristina Polonio (3), Martina Capdevila (2).
Per part visitant la més destacada va ser Macarena Sans amb 6 gols.

El partit, l'últim de la temporada, el van començar amb gran intensitat les jugadores de Robert Cuesta, sent superiors durant tota la primera part, per arribar al descans amb un 16-11 favorable.

A la represa el KH-7 Granollers encara va obrir més el marcador. Amb bones intervencions de Marta Mera sota pals i amb els gols d'Alba Tort, Lea Kofler i Ester Somaza en atac, es va acabar guanyant el partit per 30-20. A Navarra s'havia perdut de nou gols, però amb el sistema d'aquesta any, s'havia de jugar una pròrroga.

En el tram suplementari, va augmentar el nerviosisme i les petites errades van impedir guanyar-lo acabant amb una derrota mínima, que donava el setè lloc de la lliga a les navarreses, quedant el BM Granollers en el vuitè.


Els play-off finals

Play-off pel títol

Bera Bera 30-26 Elche
El segon partit dissabte a les 18:15 hores

Play-off pel 3r i 4t

Porriño 29-32 Costa Málaga
El segon partit divendres a les 19 hores

Play-off pel 5è i 6è

Aula Valladolid 31-30 Atlético Guardés
Atlètico Guardés 22-25 Aula Valladolid
L'equip val·lisoletà acaba en cinquè lloc i les gallegues en sisè.


 

Entrevistes