El KH-7 Granollers pateix una severa derrota a Navarra

El dissabte el KH-7 Granollers jugava l'anada de l'eliminatòria pel 7è lloc de la lliga, i va patir una severa derrota.

Beti-Onak 27-18 KH-7 Granollers

A l'equip granollerí, des d'aquella dura ensopegada a Canàries en l'Eurocup, sembla que se li està fent llarg aquest final de temporada, i el dissabte va patir una severa derrota a Villava, en una pista on havia guanyat amb solvència a la fase regular.

El Beti-Onak molt més motivat, en el que era l'últim partit de la temporada davant la seva afició, va sortir molt fort en defensa, davant un equip que no comptava ni amb Giulia Guariero ni amb Ester Somaza, i va tenir molts problemes en atac a la primera part, arribant al descans havent marcat només 5 gols i nou per sota (14-5). A la represa va millorar l'actitud i l'encert i l'equip granollerí va poder igualar el segon parcial (13-13), però de tota manera tindrà molt difícil la remuntada.

Les màximes golejadores granollerines va ser Martina Capdevila (5) i Lea Kofler (3) i l'ex-granollerina Maria Grasielly Brasil, ara al Beti-Onak, va ser la màxima del partit amb 7 gols.

El partit de tornada, últim de la temporada, es jugarà el dimecres dia 29 a les 20:30 hores a l'Olímpic.

Els play-off finals

Play-off pel títol

Bera Bera - Elche, dimecres 29 a les 19:30 hores
Aquest dissabte passat l'Elche va jugar la tornada de la Final de l'Eurocup a Eslovàquia i es va proclamar campió.