updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El cap de setmana TOP-4 de la Copa Femenina al Salvador Gimeno

Sant Joan Despí, Lleida (a l'esquerra) disputen la 1a semifinal i OAR Gràcia i La Roca (a la dreta) la segona Fotos: de les xarxes socials del quatre clubs Sant Joan Despí, Lleida (a l'esquerra) disputen la 1a semifinal i OAR Gràcia i La Roca (a la dreta) la segona

Ja s'han jugats els quarts de final de la Copa Catalana Femenina i ja tenim els equips que disputaran el TOP-4 al Salvadro Gimeno aquest pròxim cap de setmana.

Quarts de Final (dies 25/26 de maig)

Sant Quirze 27-37 OAR Gràcia
La Roca 44-32 Granollers Atlètic
Sant Joan Despí A 31-25 Joventut Mataró
Sant Joan Despí B 27-30 Lleida

Ja havíem comentat que el BM La Roca va superar amb claredat al Granollers Atlètic per ser el primer equip semifinalista. D'aquesta manera l'equip roquerol eliminant successivament el campió i el subcampió de Lliga s'ha plantat ja a semifinals.

No va haver-hi sorpreses tampoc en les altres tres eliminatòries...

Triomf clar de l'OAR Gràcia en el derbi jugat a Sant Quirze. Els 10 gols de la local Anna Rosa no van poder fer res davant un equip més potent, encapçalat com sempre per Janna Sobrepera (9 gols).

El Sant Joan Despí va superar el JH Mataró al Salvador Gimeno, en un partit igualat a la 1a part (15-15 al descans), però de clar color local a la segona part, amb una bona actuació coral de la santjoanenques, amb 7 jugadores marcant 3 o més gols.

Una mica més va patir el Lleida per imposar-se al filial del Sant Joan Despí B, que ha acabat fort la temporada i va plantar cara fins al darrer instant. Caterina Casasola, amb 11 gols va ser determinant perquè les d'Iban Raigal passessin al TOP-4.


TOP-4 al Salvador Gimeno aquest pròxim cap de setmana

SEMIFINALS, dissabte 1 de juny
Sant Joan Despí - Lleida, 18 hores
OAR Gràcia - La Roca, 20 hores

FINAL, diumenge 2 de juny a les 19 hores

En la primera semifinal es troben Sant Joan Despí i Lleida, que s'havien vist les cares per última vegada la temporada passada a la Divisió Plata, en un partit que va acabar amb victòria clara de les locals per 29-21. Aquesta temporada les lleidatanes han jugat en el grup B, acabant en 9è lloc i el Sant Joan Despí en el grup C acabant en 3r lloc.

La segona la disputen OAR Gràcia i La Roca, que han acabat en 2n i 4t lloc en el grup C de Plata. En els dos partits hi ha hagut victòria de l'OAR Gràcia, per 32-23 a Sabadell i per 28-31 a La Roca.

Recordem que la temporada passada el campió va ser l'Handbol Sant Vicenç, que jo pot defensar el títol, en haver caigut eliminat en la 1a ronda.

Entrevistes