updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Només tres equips han sumat els sis punts

El Sant Andreu va guanyar el partit més destacat Foto: instagram clubhandbolsantandreu El Sant Andreu va guanyar el partit més destacat

El cap de setmana es va disputar la 3a jornada, que ja només deixa a tres equips amb els màxim de sis punts possibles.

GRUP A

Martorell B  31-33 Amics La Canonja 
Tortosa  - Sant Andreu de la Barca, ajornat
Molins B 25-21 Esplugues B 
Sant Joan Despí C 26-30 Sant Andreu 
Sant Llorenç  26-32 Tarragona 
Ribes B  31-20 Cornellà 
Vendrell  19-24 Salou 
Vilanova i la Geltrú  - Castelldefels, ajornat

En aquest grup es donava una circumstància ben poc habitual, ja que hi ha tres partits en els quals s'enfronten els sis primers entre ells, i que són els que han guanyat els dos partits jugats fins ara. Ara ja només en queden dos, perquè un dels tres partit va ser ajornat.

Al Salvador Gimeno es va donar una certa sorpresa i va guanyar l'equip visitant, el Sant Andreu, que va derrotar el Sant Joan Despí C, que és l'equip que va fregar l'ascens la temporada passada.

A Sant Pere de Ribes, el Ribes B va superar amb gran solvència al Cornellà i es manté en el lideratge.

Finalment a Vilanova i la Geltrú, es va ajornar el partit contra el Castelldefels, per motius que desconeixem.

En els altres partits  cal destacar els primers triomfs de l'Amics Handbol La Canonja a la pista del Martorell B i del Salou a la pista del Vendrell.


GRUP B

Tàrrega  15-23 Montbui 
Montgrí  19-30 Montmeló B
Vallag  29-31 Sant Fost 
Pau Casals  23-20 Vilamajor B 
Alcarràs  21-18 Palautordera B 
Llavaneres Maresme 24-9 Castellbisbal 
Canovelles  25-18 Cerdanyola 
Descansa La Garriga 

En aquest grup s'ha quedat com a líder en solitari el Montbui, que va guanyar a Tàrrega fent una altra demostració de la seva fortalesa defensiva.

Però hi ha un altre equip que no ha cedit cap punt, que és el Sant Fost que va guanyar el derbi a la pista del Vallag, en aquest cas amb fortalesa ofensiva.

Un altre partit destacat, entre dos equips os equips amb passat a categoria superior, es jugava a Canovelles, amb visita del Cerdanyola. L'equip local va mostrar superior, i se situa en el grup d'equips amb quatre punts, a dos del líder, igual que el Pau Casals, que va guanyar davant el Vilamajor B, l'Alcarràs que va derrotar el Palautordera B i el Montmeló, que va guanyar a la pista del Montgrí.

En aquest grup va obrir el seu compte de punts el Llavaneres, que havia perdut el primer partit contra el líder i havia descansat en la segona jornada i va guanyar sense problemes el Castellbisbal, que és un dels equips que es queda de moment a zero.

Entrevistes