Catalunya guanya a València en categoria femenina i perd en la masculina

Les seleccions catalana i valenciana després del seu partit Foto: @FedCatHandbol Les seleccions catalana i valenciana després del seu partit

El dissabte passat les seleccions catalanes van jugar a Benicarló en l'anomenat l'"Obert del Mediterrani".

El passat dissabte, 8 de juny, al Pavelló Municipal de Benicarló, es va disputar el torneig “Obert del Mediterrani”, entre les Seleccions Catalanes Absolutes, femenina i masculina, de la Comunitat Valenciana i de Catalunya, amb una victòria per a cadascuna.

LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA GUANYA PER 22-27

A les 17 hores es van enfrontar les seleccions femenines. La selecció que dirigia Gabriel Martorell, va dominar sempre en el marcador, sobretot gràcies a la bona defensa i porteria. Al descans el marcador estava en 11-14 i a la segona part quasi es va calcar el parcial (11-13), per acabar amb el 22-27 final.

Van jugar Marta Mera, Ona Vila, Carla González, Jana Castañera i Alba Tort (BM Granollers), Nicole Morales i Raquel Moré (BM Elche), Marta Barbeito (HBC Thuir). Júlia Terrado (H Sant Joan Despí), Judith Vizuete (CS Dacia Mioveni 2012), Ekaterina Tyaglyay i Júlia Clasca (H La Roca), Daya Fernández (Llavaneres Maresme) i Carolina Blasco (Sant Vicenç).

En la selecció valenciana cal destacar la presència de la jugadora del KH-7 Granollers Cristina Polonio.

Vídeo del partit

LA SELECCIÓ MASCULINA PERD PER 37-35

A les 19 hores van jugar les seleccions masculines. Va ser un partit amb molt de ritme i domini dels atacs, davants defenses més relaxades. En aquest cas va dominar la selecció local, arribant al descans amb 19-15. Després l'equip català va anar reduint i va tenir opcions amb un 35-34, però l'equip valencià va estar més encertat en els instants finals.

La selecció que dirigia Oliver Roy, va presentar a Daniel Arguillas (BM Huesca), Pau Panitti i Jan Duran (BM Granollers), Arnau Fernández i Sergi Mach (BM Ciudad Encantada), Eduardo Calle i Robert Rosell (Atlético Valladolid), Nil Montserrat, Artur Parera i Carlos Pueyo (CB Puerto Sagunto), Marc López (BM Sinfín), Joan Blanco i Roger Giner (FC Barcelona), Pau Galisteo (H Palautordera) i Pol Roy (H Sant Quirze).