updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça acaba quart del Mundial de clubs, que guanya el Veszprem

Ludovic Fàbregas puntal del Veszprem a la final Foto: EFE Ludovic Fàbregas puntal del Veszprem a la final

El Mundial de Clubs se l'ha emportat el Veszprem de Xavi Pascual.

El Veszprem de Xavi Pascual s'emporta el primer títol de la temporada

Magdeburg 33-34 Veszprem

El Veszprem de Xavi Pascual ha trencat la ratxa del Magdeburg, que havia guanyat els tres últims Mundials de Clubs, i a la vegada ha obtingut el primer títol d'alt nivell de l'equip hongarès al llarg de la seva història, i es confirma com a candidat importantíssim de cara a la Champions.

El partit, que ha estat d'altíssima intensitat, s'ha decidit a la pròrroga després que s'arribés al final del partit amb empat a 28 gols. Dos gols de Ludovic Fàbregas al final de la primera part de la pròrroga, han servit per avançar el seu equip i després Remilli i Cindric han sentenciat.

El màxim golejadors de l'equip campió ha estat el nord-català Ludovic Fàbregas amb 9 gols. Remilli n'ha marcat 8 i Cindric, Hugo Descat i Vailupau 5 cada un. Rodrigo Corrales, he estat molt important sota pals.
Per part del Magdeburg, que ha trobat a faltar al suec Felix Claar, els màxims golejadors han estat Magnusson (7), Lagergren (6) i Mertens (5).

El Barça acaba en quart lloc

Al-Ahly 32-28 Barça

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas i Emil Nielsen porters; Aleix Gómez (2), Blaz Janc (6), Dika Mem (1), Melvyn Richardson (4), Timothey N'Guessan, Jonathan Carlsbogard (2), Luis Frade (1), Petar Cikusa (4), Aitor Ariño (1), Juan Palomino (3), Antonio Bazán, Domen Makuc (5), Manuel Ortega.

El Barça, sense Thiagus Petrus en defensa, i amb els porters a baix nivell, ha donat una pobre imatge al darrere, i sense poder córrer al contraatac. Tampoc en atac ha funcionat massa, i amb el 13-6 que registrava el marcador als 18 minuts de la primera part està quasi tot dit. L'equip egipci ha pogut guanyar aquest partit de consolació, que ells s'ho han agafat com si guanyessin el Mundial.