updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers vol certificar a l'Olímpic el tercer lloc de la lliga Asobal

Fotos: @BMGranollers i Asobal El Fraikin Granollers mereix un Olímpic ple per celebrar el tercer lloc de la lliga Fotos: @BMGranollers i Asobal

El dissabte acaba la Lliga Asobal amb gran partit a l'Olímpic, on el Fraikin Granollers vol certificar el tercer lloc, amb plaça europea.

BM Granollers – Benidorm, dissabte 17 h

L'equip granollerí té l'oportunitat de segellar la classificació per a jugar a Europa la temporada vinent, aconseguint un brillant tercer lloc.

Per fer-ho per mèrits propis, sense esperar la derrota del BM Logroño (que simultàniament juga a la pista de l'Ademar),  els d'Antonio Rama han de superar el Benidorm.

L'equip alacantí, si perd, acabarà amb la mateixa puntuació que la temporada passada, perdent algun lloc (havia estat 9è) i amb un sol punt per sobre del lloc de promoció de descens. Van començar força bé la lliga (cap derrota en els cinc primers partits), però ara porten una sola victòria en els últims nou partits.

La temporada passada el resultat va ser  de 32-28 per al Granollers.
A la 1a volta  29-29, empat davant un equip que és el rei de l’empat amb set durant la temporada.


GRA   3r  40 punts  32/30  Antonio Garcia (132), Sergi Franco (98), Iván Montoya (97), Bruno Reguart (84), Pablo Urdangarín (82)
BEN 10è  25 punts 29/30 Nacho Valles (central, 156, 2n de l’Asobal), Ramiro Martínez (extrem dret argentí, 146, 7è de l’Asobal), David Roca (lateral dret, 86). Completen un possible set bàsic el pivot argentí Moscariello (66), l’extrem esquerre italià De Angelis (68 i el lateral esquerre serbi Durovic (48).

Puerto Sagunto – Barça, dissabte 17 hores

El Barça tanca la lliga en que han aconseguit el seu 31è títol a la pista de l’equip saguntí, que fa el seu comiat a la màxima categoria. Amb el tortosí Toni Malla a la banqueta i uns quants jugadors catalans a les seves files (Artur Parera, Pau Ferré, Carles Pueyo, Jaume Pujol, Nil Montserrat i Guillem Correro) acaben cuers i baixant a la Divisió Plata.

SAG  16è 6 punts   26/32 Adrián Nolasco (152, 6è de l’Asobal)), Artur Parera (94), Víctor Poveda (69)
BAR  1r  57 punts  38/26 Melvyn Richardson (145), Dika Mem (93), Hampus Wanne (93), Blaz Janc (85), Javi Rodríguez (84)

A la 1a volta victòria blaugrana per  41-24


Quatre del Barça i dos del Granollers
a L'ALL STAR TEAM de la temporada 2023-24

Gonzalo Pérez de Vargas, a la porteria, i Dika Mem i Antonio Garcia, en els laterals, formen en el set ideal, junt amb Esteban Salinas (pivot del Bidasoa), Adriàn Casqueiro (extrem esquerre de l'Ademar), Nacho Valles (central del Benidorm) i Carlos Álvarez (l'extrem dret de l'Ademar), que ha estat escollit el MVP.
Thiagus Petrus ha estat el millor defensor, i Petar Cikusa el jugador revelació.
Antonio Rama ha estat proclamat el millor entrenador.

Entrevistes