updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dimecres de Copa del Rei: #LaCopixMolix

El pavelló Blanc-i-Verd es posa de gala Foto: idolosport.com El pavelló Blanc-i-Verd es posa de gala

El dimecres és dia de Copa del Rei, la segona eliminatòria, i aquí a casa nostra tenim dos partits de gran atractiu, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al pavelló Blanc-i-Verd de Bordils

FC Barcelona Lassa B - BM Aragón,
dimecres 20 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

L'equip blaugrana de Lorenzo Rueda després d'haver eliminat el Palma del Río en pista contrària ara rep un equip de Lliga Asobal que ara mateix ocupa la 14a plaça de la màxima Lliga estatal.  L'equip aragonès fins ara a la lliga ha perdut a la pista de l'Anaitasuna (38-27), del Bada Huesca (31-27) i del Naturhouse La Rioja (33-22) i ha guanyat a la pista del Go Fit a Santander per 35-37.

Els seus principals referents són el porter Àlvaro Fernàndez, els veterans Amadeo Sorli, Demetrio Lozano i Antonio Cartón, el conegut Borja Lancina (ex-Barça B) que va fer 7 gols de 7 en el darrer partit a Santander, o l'extrem Francisco Javier Ariño (8/8 a Santander) i el pivot Pedro Fuentes (5/5 a Santander).

Hanbdol Bordils - Fertiberia Puerto Sagunto,
dimecres 21 hores al Pavelló Blanc-i-Verd 

L'equip bordilenc de Pau Campos també té l'ocasió de jugar aquesta segona eliminatòria després d'haver deixat fora l'Atlètico Valladolid en guanyar-lo per 29-28 al pavelló Blanc-i-Verd, amb aquell darrer gol de Masmiquel que va posar el 29-28.

Aquí podeu veure el darrer minut d'aquell partit:

El dimecres el rival del Bordils serà el Puerto Sagunt que ocupa la 12a plaça a la lliga Asobal i que fins ara fora de casa ha empatat a la pista del Villa Aranda i ha perdut a Puente Genil (31-27), a la pista del Teucro a Pontevedra (31-29) i a Granollers (35-20).

Els seus principals referents són el porter David Brúixola, l'extrem dret Sergio Berrios (ex-Granollers), el pivot Alexandro Pozzer i els primeres línees Rolandas Bernatonis I Sasa Dukic, lituans, i el cubà Guillermo Corzo, i l'extrem esquerre Antonio Alegre.

#LaCopixMolix

I per anar fent boca val la pena veure el nou vídeo que han preparat els "astuts bordilencs".



Sembla que sí, que, com deia la revista digital La Fosbury en un reportatge que van fer, els bordilencs són "els irreductibles gals de Catalunya".

http://revista.fosbury.cat/temporada-regular/2279-els-bordilencs-els-irreductibles-gals-de-catalunya.html

I nosaltres que ens preguntem: la "nostra televisió catalana" no hauria de ser-hi present en directe?

La resta d'eliminatòries

Ja s'han jugat dos partits i hi ha dos classificats: Bidasoa Irun i Go Fit Santander, en dos partits plens d'emoció com li pertoca a aquesta interessant competició que es juga a partit únic.

BM Zamora 26-28 Go Fit Santander 
Bidasoa Irún 30-29 Teucro Pontevedra

Els altres partits d'aquesta segona eliminatòria són aquests:

BM Alarcos Ciudad Real - Bada Huesca
Juanfersa Gijon- Angel Ximénez Puente Genil
BM Nava - Ciudad Encantada Cuenca
Alcobendas- Guadajara

Els vuit classificats d'aquesta segona eliminatòria es trobaran a la següent ronda (que es disputarà a meitat de desembre també a partit únic a la pista del més fluix), amb els vuit primers de la Lliga Asobal 2014-15 que van ser FC Barcelona Lassa, Naturhouse La Rioja, Fraikin Granollers, Anaitasuna, Cangas Morrazo, Ademar León, Benidorm i Villa Aranda.

Entrevistes