updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

UB i UAB campions de Catalunya universitaris 2019

Aquesta setmana s'han disputat les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris i els equips que s'han alçat amb el triomf han estat l'UB en categoria femenina i l'UAB en la masculina.

Categoria Femenina: Es manté el regnat de l'UB

La competició femenina va mantenir un any més el regnat de la Universitat de Barcelona, guanyadora un any més de manera clara, aquest cop contra la Universitat de Lleida per un resultat de 33-21. La passada setmana, en semifinals, les lleidatanes havien donat la sorpresa derrotant en semifinals a la UAB, mentre que l'UB havia superat l'UPC.

#CCU18 HANDBOL Femení
Final: UNIVERSITAT DE BARCELONA 33-21 UNIVERSITAT de LLEIDA
Campió: UB
Subcampió: UdL
Semifinalistes: Universitat Politècnica de Catalunya i Universitat Autònoma de Barcelona
Resta de participants: UPC, UPF i UdL

Categoria Masculina: L'UAB agafa el relleu de l'UdG

En categoria masculina, la Universitat Autònoma de Barcelona va aconseguir el títol del Campionat de Catalunya Universitari d’handbol masculí en imposar-se en la gran final a la Universitat de Barcelona amb un marcador de 30-27. L'UAB va presentar un equip molt potent en aquesta final i va dominar el partit amb un letal Marc Jordan en atac.

La passada setmana es van disputar les semifinals de la competició, en les quals la UAB havia eliminat a la Universitat de Girona (39-27), mentre que la UB havia superat a la UIC (40-26).

#CCU18 HANDBOL Femení
Final: UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA 30-27 UNIVERSITAT de BARCELONA
Campió: UAB
Subcampió: UB
Semifinalistes: Universitat de Girona i Universitat Internacional de Catalunya
Resta de participants: UVic i UPF.

Entrevistes