updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatOrM: El partit més destacat és juga a Igualada

El pavelló de Les Comes rep el partit de la jornada Foto: arxiu El pavelló de Les Comes rep el partit de la jornada

El cap de setmana es juga la 6a jornada amb partit destacat a Igualada, on reben la visita del líder, l'Espanyol.

OAR Gràcia Atlètic (13è) -Barberà (5è), dissabte 16 h
Vilamajor  (17è) - Vilanova (16è), dissabte 17 h
Coope Sant Boi (4t) - Salle Bonanova (6è), dissabte 17:30 h
Garbí (14è) - La Garriga (12è), dissabte 19:30 h
JH Mataró (11è) - Polinyà (15è), dissabte 20 h
Igualada (9è) - Espanyol Sant Just (1r), dissabte 20:30 h
Cardedeu (10è) - Sant Cugat B (7è), diumenge 19 h
Gavà (8è) - Banyoles (3r), ajornat fins 18 desembre
Descansa Calella (2n)

El líder, l'Espanyol, té l'oportunitat de quedar-se sol al capdavant de la classificació, aprofitant que el colíder, el Calella, descansa aquesta jornada. Per això de tota manera l'equip de David Vilella haurà de superar l'escull que representa la pista de l'Igualada, un equip que havia començat bé, però ara porta tres derrotes seguides (la de casa contra el Calella per 28-33), i per tant sortirà a totes per intentar quedar-se els dos punts.

El tercer classificat, Banyoles, tampoc juga perquè ha ajornat el seu partit a Gavà, i per tant la Coope Sant Boi, el quart classificat, té la possibilitat de superar-lo si guanya en un altre dels partits destacats de la jornada, que l'enfronta a la Salle Bonanova al Pau Gasol... però també ho podrien fer les barcelonins, que són l'equip més golejador, si guanyen el partit.

I un altre equip que podria superar al Banyoles és el Barberà, però tampoc ho tindrà fàcil en el derbi del Vallès Occidental que l'enfrontarà a l'OAR Gràcia Atlètic, que s'ha de fer fort a casa si no vol caure a la zona de descens.

Un altre partit destacat, per diferents motius, és el que es juga al Joan Sapé,  on s'enfronten els dos equips que encara no han pogut guanyar. El Vilamajor jugant a casa, on fins ara s'ha topat amb els dos primers classificats, hauria de fer valer el factor ambiental per superar el Vilanova.

En els altres partits els equips locals també semblen una mica superiors: JH Mataró (que ve de guanyar a La Garriga) davant Polinyà, Cardedeu (que només va caure per la mínima a la pista del líder) davant el Sant Cugat B, i Garbí (si recupera el to de la temporada passada) davant La Garriga. Veurem si algun dels visitants pot trencar el pronòstic.

Entrevistes