Resum #LligaCatArgM: El Bordils B continua líder, amb tres equips igualats amb ell

El Bordils B després de guanyar a Parets Foto: instagram handbolbordils El Bordils B després de guanyar a Parets

Tercera jornada després de la qual Bordils B continua líder, amb Sant Martí B, Sabadell i Ègara igualats a punts amb els bordilencs.

Sabadell  34-32 Lleida

Bona jornada, amb cinc partits igualats i tres resolts per àmplia diferència. En un d'aquests últims el líder, el Bordils B va guanyar de forma contundent a la pista del Parets exhibint-se tant en l'aspecte defensiu com en l'ofensiu. Al descans els bordilencs ja dominaven per 14-22 i no van abaixar mai el ritme, amb 12 jugadors marcant algun gol, per fer encaixar als paretans la primera derrota de la temporada.

Un altre partit entre dos equips imbatuts es jugava Terrassa. Aquest va ser molt més emocionant i l'Ègara va sumar el seu tercer triomf doblegant el Sant Joan Despí B, que així encaixava també la primera derrota. Els santjoanencs dominaven 17-20 a l'equador de la 2a part, però l'Ègara va fer un gran final per remuntar el partit. En l'equip egarenc van destacar Sergi Ramon (9) i Mohamen Amine (7), que és un dels dos màxims golejadors del grup. En els visitants Víctor Romero en va marcar 12.

Els altres dos equips que havien sumat els quatre punts, Sabadell i Sant Martí Adrianenc B, jugaven a casa i van guanyar els seus partits.

Els arlequinats van derrotar el Lleida, que continua amb zero punts, en un partit bastant igualat però dominat sempre pels locals (19-17 al descans).

Els liles van superar amb més facilitat el Fornells, que es queda amb un punt. L'equip de La Verneda va jugar a un ritme vertiginós la primera part arribant al descans amb un 25-17 favorable i després va arribar a dominar de 13 gols, amb una gran actuació col·lectiva.

Al Vallès Oriental dèiem que hi havia dos partits previsiblement igualats i ho en efecte ho van ser.

En un d'ells, Les Franqueses va superar un Valldoreix bastant just d'efectius i que va cedir, tot i els 13 gols de Pau Martínez, convertit en l'altre màxim golejador de la categoria. Amb el triomf els franquesins se situen en cinquè lloc.

En l'altre, La Roca B va sortir en tromba davant un Llavaneres que no va entrar al partit fins al minut deu quan perdia 10-3. Després, els maresmencs en els cinquanta minuts restants només en van encaixar 16 i van tenir algun pilota per empatar, però no ho van aconseguir.

Els dos partits restants es jugaven al Baix Llobregat entre equips de la zona baixa i les victòries van ser per als equips visitants, dos equips amb passat recent a 1a Estatal, que s'enfilen un bon grapat de llocs a la taula.

El Poblenou, amb 10 gols de Pol Majó, van controlar sempre el partit a Cornellà passant pel 13-16 del descans i no van patir per guanyar.

El Terrassa, després d'una primera part igualada, va fer un bon parcial de 0 a 4 a l'inici de la 2a part i a partir d'allà ja va controlar bé la situació. Va destacar Oriol Miró amb 9 gols.