Ja tenim semifinalistes de la Copa Catalana

Sanes i Sarrià (a dalt) i Molins i Polinyà (a sota) són els semifinalistes de la Copa Fotos: arxiu Sanes i Sarrià (a dalt) i Molins i Polinyà (a sota) són els semifinalistes de la Copa

El cap de setmana passat es van disputar els quarts de final de la Copa  Catalana i el pròxim es disputarà el TOP-4.

Quarts de final (dies 1/2 juny)

Q1: La Roca 27-30 SE Sesrovires
Q2: Sarrià 31-24 OAR Gràcia
Q3: Molins 36-29 Esplugues
Q4: Polinyà 36-31 Sant Martí Adrianenc

El Sanes va ser l'únic equip que va guanyar en pista contrària i ho va fer a la pista de La Roca, el segon classificat de la lliga, en un partit que els d'Albert Falguera van obrir amb un parcial de 6 a 12 entre el minut 25 i el 40, i resistint bé en el tram final. El màxim golejador va ser Àngel Pueyo amb 7 gols.

El Sarrià va guanyar amb solvència a casa davant de l'OAR Gràcia, que havia guanyat allà a la lliga (34-37). Els sarrianencs van anar al vestidor dos per sota (14-16), però van fer un gran inici de 2a part amb un parcial de 9 a 2, encarrilant el triomf. Els seus màxims golejadors van ser Adrià Font i Pep Arnau, amb 6 cada un. El màxim del partit va ser el visitant Pol Romero (jugador que aquesta temporada tenia fitxa del sènior Júnior de l'OAR) amb 9 gols.

El Molins va guanyar de forma clara en el derbi del Baix Llobregat davant l'Esplugues, al que ja havia derrotat a la lliga amb la mateixa diferància (31-24). Al descans els de Brus Sànchez ho tenien ben encarrilat amb un 18-12. Els màxims golejadors van ser Mario Carmona (8) i Ivan Carrasco (7).

Finalment, el Polinyà, la gran sorpresa de la Copa, va derrotar en el seu pavelló a un Sant Martí Adrianenc, que no va estar bé en defensa per aturar el potencial polinyanenc, on va destacar un cop més el pivot Saul Jiménez (10 gols) i també Roberto Aguilar (8).

Per cert, sembla que després de la proposta presentada a l'Assemblea en el sentit que la Lliga Catalana Or absorbeixi a partir d'ara els descensos no compensats de 1a Estatal, el BM Polinyà continuarà a Lliga igual que el Gavà.