updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Hi ha un parell de partits molt interessants a cada grup

Imatge del Sant Quirze B- Casteldefels de la temporada passada Foto: arxiu Imatge del Sant Quirze B- Casteldefels de la temporada passada

Es disputa la 4a jornada de 1a Catalana, amb partits destacats a Sant Quirze i Granollers, en el grup A, i a Sarrià de Ter i Sant Feliu de Llobregat en el B.

GRUP A

Igualada B (9è) - Coope Sant Boi B (6è), dissabte 16:30 h
Sant Esteve Sesrovires B (15è) - Sant Joan Despí C (13è), dissabte 17:30 h
Berga (11è) - Canovelles (16è), dissabte 19:30 h
Cambrils (8è) - Sant Vicenç B (3r), dissabte 20 h
Sant Quirze B (7è) - Castelldefels (1r), diumenge 11 h
Blancs-i-Blaus BMG (4t) - Ribes (2n), diumenge 18:45 h
Gavà B (14è) - OAR Gràcia Júnior Verd (12è), diumenge 19 h
Aula (10è) - Martorell (5è), diumenge 19 h

En aquest grup els dos equips que ocupen les dues primeres places tenen desplaçaments molt complicats. El líder Castelldefels, que ha començat a tota màquina, visita el Sant Quirze B, una pista on la temporada passada només hi va poder sumar un punt. Els "kiris", amb calendari més complicat, només han sumat tres punts i no poden fallar si no volen començar a quedar despenjats.

L'altre partit destacat es juga a l'Olímpic, on un potent equip dels Blancs-i-Blaus, reforçat aquesta temporada, intentarà superar el Ribes, l'equip que entrena Maikel Núñez i que de moment ha aconseguit el ple de punts.

El tercer equip amb el ple de punts, el Sant Vicenç B, tampoc tindrà facilitat a Cambrils, davant un equip que a casa seva és molt perillós.

En els altres partits hi haurà molta intensitat segur en tots ells i destaquem el que es juga a l'Aula Arena i on l'Aula busca el primer triomf a casa davant un Martorell que no es vol desenganxar dels de dalt.

Per la seva part l'OAR Gràcia Júnior buscarà el quart triomf a la pista al Jacme March davant el Gavà B, que és el cuer. Ja se sap que per sanció l'equip sabadellenc va ser castigat amb quatre punts i això li impedeix estar amb els de dalt de tot.


GRUP B

Molins B (16è) - Sant Andreu Barca (15è), dissabte 17:30 h
Sant Cugat C (9è)- Castellbisbal (4t), dissabte 17:30 h
Sant Andreu (10è) - Vallag (13è), dissabte 19 h
Montgrí (11è) - BCN Sants (1r), dissabte 19 h
Sant Llorenç (3r) - Palautordera B (6è), dissabte 19:15 h
Sant Fost (14è)-Bonanova Atlètic (8è), dissate 19:45 h
Montcada B (12è)-GEiEG (7è), diumenge 17:30 h
Sarrià B (5è) - JH Mataró B (2n), diumenge 20:30 h

En aquest grup els dos primers també juguen fora de casa i tots dos en terres gironines. El líder BCN Sants, que ha començat molt fort, visita un Montgrí, que acaba de donar la sorpresa guanyant a la pista del Palau B i a casa seva donarà encara un plus més.

Per la seva part el segon classificat, el JH Mataró B, visita la pista del Sarrià B, en un magnífic enfrontament entre dos equips joves amb gent de futur, que encara estan imbatuts tots dos.

I també molt bon partit a l'Andrey Xepkin on el Santllo intentarà mantenir la imbatibilitat davant un Palautordera B capaç de tot, i que arriba escaldat després de ser sorprès pel Montgrí.

El cinquè equip imbatut del grup el Castellbisbal no ho tindrà fàcil en el derbi a la pista del Sant Cugat C.

Molt bons partits també a les pistes de Montcada B (on reben el GEiEG) i Sant Fost (visitat pel Bonanova Atlètic), on juguen quatre equips que podrien estar a la lluita a la part alta si no se'ls torcen les coses.

Entrevistes