updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Cinc equips continuen sense cedir cap punt

El BCN Sants és un dels cinc equips amb el ple de punts i és el que té la millor diferència de gols Foto: instagram cehandbolbcnsants El BCN Sants és un dels cinc equips amb el ple de punts i és el que té la millor diferència de gols

Es va jugar la tercera jornada de 1a Catalana i queden cinc equips amb el ple de punts.

GRUP A

OAR Gràcia Júnior  26-21 Cambrils 
Martorell  46-30 Igualada B 
Castelldefels 37-23 Sant Esteve Sesrovires B
Coope Sant Boi B  26-25 Berga 
Ribes  28-22 Sant Quirze B 
Sant Joan Despí C  32-32 Gavà B 
Sant Vicenç B  25-24 Aula 
Canovelles  27-34 Blancs-i-Blaus BMG 

En aquest grup hi havia un únic partit entre dos equips imbatuts i el va guanyar l'Handbol Ribes superant, gràcies a una molt bona defensa al Sant Quirze B, que ja queda a tres punts dels tres líders.

El Castelldefels, que la temporada passada va fregar l'ascens a Argent, tot i haver perdut a Pere Vernetti (està al Sant Joan Despí) el seu gran golejador, continua intractable i va guanyar de forma molt contundent al Sanes B, equip "baixat" de l'antiga 1a i que continua a zero punts en zona de descens.

El tercer equip del grup capdavanter, el Santvi B, va superar el tràngol de la visita de l'Aula, guanyant per la mínima, en el segon partit seguit que els barcelonins perdien per un sol gol.

La llista de partits més destacats la tancava el que es jugava a Canovelles. En un derbi veinal el potent equip dels Blanc-i-Blaus BMG van aconseguir una victòria molt solvent, gràcies a una gran segona part en que van fer un parcial de 11 a 20. El màxim golejador va ser l'ex-Asobal Èdgar Pérez amb 9 gols.

En els altres tres partits, prevèiem igualtat al Pau Gasol entre Coope B i Berga, i els santboians van acabar guanyant per la mínima a un equip que de moment no ha puntuat fora de casa. També al Salvador Gimeno on hi va haver empat entre Sant Joan Despí C i Gavà B, equip que així sumava el primer punt. També al Boccaccio Arena, però allà l'OAR Gràcia Júnior va superar amb una certa solvència, i amb molt bona defensa, al Cambrils per guanyar el seu tercer partit... tot i que només tinguin dos punts per la sanció que van rebre.

El Martorell va guanyar l'Igualada B, com ja era previsible, però per més marge del que es podia esperar.


GRUP B

Sant Andreu Barca 28-29 Sarrià B 
Castellbisbal 31-31 Sant Llorenç 
Bonanova Atlètic  23-26 Montcada B 
GEiEG  28-22 Molins B 
Vallag  24-24 Sant Cugat C 
Palautordera B  30-31 Montgrí 
BCN Sants  33-27 Sant Fost 
JH Mataró B  30-25 Sant Andreu 

En aquest grup el partit de la jornada enfrontava dos equips del grup capdavanter i el Castellbisbal i el Sant Llorenç van empatar i per tant continuen imbatuts, però perden una mica de distància respecte als dos primers. Va ser un partit sempre amb diferències mínimes (12-13 al descans i 21-22 a l'equador de la 2a part) i els locals reconeixen que l'empat té sabor a victòria per a ells. El màxim golejador va ser el visitant Lucas Manchado amb 12 gols.

Pel que fa als altres tres equips del grup de dalt, que tenien el ple de punts i que jugaven a casa, dos van guanyar i l'altre va perdre.

El BCN Sants, que continua líder, es va desfer del Sant Fost, que va resistir 50 minuts, però va encaixar un parcial final de 9 a 3 i continua a zero punts. Per la seva part, el jove equip del Mataró B de Xavi Pérez va derrotar un Sant Andreu molt més experimentat, que a mig partit estava ja clarament per sota (15-8).

El Palautordera B, en el partit amb resultat sorpresa de la jornada, va cedir a casa davant del renovat Montgrí  de Carles Ramonet, on va destacar Artem Tserno amb 13 gols.

En els altres partits Sarrià B i GEiEG van fer bo el seu paper de favorits a Sant Andreu de la Barca i a casa davant Molins B, tot i que els sarrianencs van haver de patir de valent. En canvi el Bonanova Atlètic va patir la primera punxada de la temporada en caure a casa davant el Montcada B, que es refeia així de la dura derrota anterior a la seva pista contra el líder.  

Dèiem que hi podia haver igualtat en el Vallag - Sant Cugat C, i de fet va ser-hi al màxim perquè el partit va acabar en empat, i així els de La Llagosta sumaven el primer punt.


Entrevistes