updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Valldoreix, Bordils B i Sant Martí B són d'Argent

Valldoreix, Bordils B i Sant Martí B, si no hi ha res de nou, jugaran a Lliga Argent la temporada vinent Fotos: cugatmedia, @handbolbordils i instagram SAdrianenc Valldoreix, Bordils B i Sant Martí B, si no hi ha res de nou, jugaran a Lliga Argent la temporada vinent

El cap de setmana es va disputar l'última jornada de lliga i sembla que queden decidits ascensos a Argent i descensos a 2a Catalana.

FASE DE PERMANÈNCIA

BORDILS B  33-29 Ribes 
TERRASSA B  26-35 Sant Esteve Sesrovires B 
VALLDOREIX  29-28 Sant Llorenç 
Súria  29-22 JH MATARÓ B 
BCN Sants  41-30 Sant Andreu 
Sant Martí Adrianenc B  38-22 Canovelles  

Sembla que si prospera la proposta presentada a l'Assemblea, la Lliga Catalana Or absorbirà a partir d'ara tots els descensos no compensats d'equips de 1a Estatal. Això faria que tampoc ni hagués en les altres categories.

D'entrada voldria dir que Polinyà i Gavà es mantindrien a Lliga Catalana Or, categoria que per tant podria tenir més dels 16 equips previstos en un principi, si no hi ha invitacions perquè equips més catalans juguin a 1a Estatal.

I segons això els tres primers de la fase de permanència de 1a Catalana jugaran a Lliga Argent i només els dos últims baixaran a 2a Catalana.

En el partit més destacat que es jugava a Valldoreix, i després d'un matx molt emocionant l'equip local ha derrotat el Santllo i jugarà a la Lliga Argent de la temporada vinent. El partit ha estat el comiat de dos porters del Valldoreix que deixen l'handbol, Pau Sanuy (17 temporades al club) i Eloi Gutiérrez (ex-SantCugat i les 3 últimes al Valldu).

El Bordils B i el Sant Martí Adrianenc B, superant el Ribes i el Canovelles, també obtenen plaça a Lliga Argent, tal com preveia la normativa, en cas de no haver-hi descensos compensats.

El Súria va trencar una mala ratxa de sis derrotes seguides, fent valer la seva experiència i bona defensa davant el Joventut Mataró B, i envia el filial mataroní a 2a Catalana, junt amb el Terrassa B. Segons el que s'ha dit el BCN Sants, que va guanyar el derbi barceloní, mantindrà plaça a 1a Catalana, igual que el Canovelles, i també Súria, Sant Andreu, Ribes, Sant Llorenç i Sanes B. O sigui del 4t al 10è, tal com deia també la normativa.


Entrevistes