updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Poblenou i Ascó en noies, i Barça i Granollers, en nois, a les finals estatals infantils

Poblenou i Ascó (a dalt), Barça i Granollers (a sota) disputaran les finals estatals infantils Fotos: de les xarxes socials del quatre clubs Poblenou i Ascó (a dalt), Barça i Granollers (a sota) disputaran les finals estatals infantils

El passat cap de setmana es van disputar els Sectors Estatals Infantils, amb participació de vuit equips catalans, la meitat dels quals jugaran les fases finals.

Les fases de sector en categoria infantil han estat un gran èxit de l'handbol català que ha classificat quatre equips per a les fase finals, per dos d'Aragó, Astúries i Castella la Manxa, i un d'Andalusia, Navarra, Canàries, Galícia, Comunitat Valenciana.

Ja s'han celebrat els sortejos de la fase final que han quedat així:

Categoria Femenina, a Roquetas (Almeria)
GRUP A: Roquetas (ANDALUSIA), Handbol Ascó (CATALUNYA), Aula Valladolid (CASTELLA LLEÓ), Anaitasuna (NAVARRA).
GRUP B: BM La Jota (ARAGÓ), Puerto del Carmen (CANÀRIES), BM Gijón (ASTÚRIES), Handbol Poblenou (CATALUNYA).

Categoria Masculina a Saragossa
GRUP A: Marianistas Ciudad Real (CASTELLA LA MANXA); BM Granollers (CATALUNYA); Cangas (GALÍCIA); Covadonga (ASTÚRIES).
GRUP B: Ciudad Imperial Toleda (CASTELLA LA MANXA); Barça (CATALUNYA); Dominicos Zaragoza (ARAGÓ); Agustinos Alicante (COMUNITAT VALENCIANA).
 

SECTORS ESTATALS INFANTILS FEMENINS

POBLENOU i ASCÓ CLASSIFICATS

L'Handbol Poblenou, el campió català, va jugar a Ciudad Real. En el grup va derrotar el Culleredo gallec per 31-26, després el Zuazo basc per 33-22. A la final va superar el Tahiche canari per 23-21 a la pròrroga.

L'Handbol Ascó, en el sector celebrat a casa seva, va superar en el grup l'Aceuchal extremeny per 33-22 i l'Otezuri Pulpo basc per 23-11. A la final va derrotar l'Alcobendas a la pròrroga per 30-29.

El BM Granollers en el sector disputat a Ciudad Real, en el grup va superar l'equip amfitrió de l'Herencia  per 24-22 i al Valsequillo de Las Palmas per 23-18. A la final va caure davant el Gijón per 22-27.

El Sant Vicenç en el sector disputat a Santa Pola (Alacant) va perdre davant l'Anaitasuna navarrès per 19-29 i va guanyar l'Urdaneta basc per 23-18. En el partit pel 3r lloc va derrotar el Carboneras almerienc per 21-17.


SECTORS ESTATALS INFANTILS MASCULINS

BARÇA i GRANOLLERS A LA FASE FINAL

El Barça, campió català, va jugar a Lanzarote, i va superar successivament al Sinfín santanderí per 39-10, a l'Urdaneta basc per 37-7 i al Lanzarote per 36-6.

El Granollers, subcampió català, en el sector celebrat a l'Olímpic, va superar l'Elche (23-19), després va perdre amb el Bueu gallec per 25-26 i finalment va guanyar el Roquetas per 39-27. Va haver-hi un triple empat amb Bueu i Elche i per la diferència de gols els granollerins van acabar primers de grup.

El Bordils, en el sector disputat a Alacant, en el grup va superar l'Águilas murcià per 28-27, i després el Burgos per 30-25. En la final va perdre contra Agustinos, l'equip amfitrió per 28-19.

El Barça B, va anar a jugar a Cangas i després de superar el Josefinas Mérida extremeny (44-19) i al Tacoronte canari per 43-24, va caure davant l'equip amfitrió per 31-32.

Entrevistes