updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers cau davant un Màlaga molt fort

A cinc minuts del descans l'equip malagueny ja guanyava de nou gols FOTO: Youtube BM Málaga A cinc minuts del descans l'equip malagueny ja guanyava de nou gols

El dissabte el KH-7 Granollers visitava la pista del campió en la tornada dels quarts de final, però no va poder fer res davant la superioritat malaguenya.

Màlaga 27-19 KH-7 Granollers

MÀLAGA: Merche Castellanos i Virginia Fernández porteres, Gabriela Clausson (2), Estela Dorio (4), Elisabet Cesáreo (1), Sílvia Arderius (1), Sole López (5), Sara Bravo (2), Elena Cuadrado (1), Estiitxu Berasategui (1), Rocío Campligli (2), Patricia Lima, Espe López (3), Bárbara Vela (1), Isabelle Dos Santos (3), Gabriela Pessoa (1).
KH-7 GRANOLLERS: Marta Mera i Pamela Rodrigues porteres; Ona Vila, Lea Kofler (3), Carla Gonzàlez (1), Alba Tort, Ester Somaza (6), Paula Milagros Herce (2), Ariana Portillo (2), Jana Castañera, Cristina Polonio (3), Martina Capdevila (2),

En el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Guerreras Iberdola el campió va demostrar el seu potencial. En aquesta ocasió, després d'uns quants partits, d'aquesta temporada i de l'anterior, molt igualats, el KH-7 Granollers no va estar a l'altura del seu rival i després d'un bon inici (5-5 als 8 minuts) va desaparèixer durant quinze minuts de la primera part, en els quals l'equip local va fer un parcial de 11 a 2, per obrir una escletxa al marcador, que ja seria decisiu, tot i que al descans les granollerines, després que Robert Cuesta ja gastés el segon temps mort, fes un parcial de 0 a 2, per arribar al descans amb un 16-9.

A la represa va tornar a començar molt bé l'equip vallesà reduint la diferència a tres gols (18-15). Però les malaguenyes es van tornar a posar les piles en defensa, i van fer un parcial de 4 a 0, per tornar als set gols d'avantatge, i una mica més endavant en van fer un altre de 4 a 0, per decidir el partit amb el 26-16.

Els altres quarts de final

Bera Bera 27-24 Aula Valladolid, dissabte a les 18 hores (amb 27-34 a l'anada per a les basques)
Porriño - Atlètico Guardés, diumenge a les 14 hores (amb 29-30 a l'anada per al Porriño)
Elche - Beti-Onak, dimarts 30 a les 20 hores (amb 28-33 a l'anada per  ales il·licitanes)