updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers acaba en tercer lloc i jugarà a Europa

El dissabte acabava la Lliga Asobal i el Fraikin Granollers l'ha tancat amb un esplèndid tercer lloc que li dona plaça europea per a la temporada vinent.

Fraikin BM Granollers 35–27 Benidorm

FRAIKIN BM GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (37% d'aturades) i Pau Panitti (11%) porters; Faruk Yusuf (4), Víctor Romero, Oriol Rey (1), Bruno Reguart, Marc Cañellas (1), Adrià Martínez (1), Gerard Domingo (2), Iván Montoya (3), Pablo Guijarro (4), Ferran Castillo (5), Sergi Franco (3), Andrei Buzle (4), Pablo Urdangarín (2); Antonio Garcia (5). 35 gols de 46 xuts (76% d'eficàcia).
En l'equip benidormer han destacat Nacho Valles (6), Ramiro Martínez (5), Lucas Moscariello i David Roca (4, cada un).

L'equip granollerí va començar el partit una mica dubitatiu, però va anar de menys a més i a partir del minut vint (al qual s'havia arribat amb empat a 10), va controlar totalment la situació. En els minuts finals de la pri,era part Ferran Castillo va mostrar-se letal i va col·laborar decisivament a que l'equip local arribés al descans ja sis gols per sobre (18-12).

A la represa l'equip d'Antonio Rama va sortir decidit a sentenciar el matx i amb un parcial inicial de 6 a 0, va doblar l'equip visitant posant el 24-12 al marcador. Al tram final ja va haver-hi una certa relaxació, permetent que els benidormers no sortissin massa escaldats de l'Olímpic.

La qüestió era sumar els dos punts i això es va fer sense problemes i amb ells el Granollers obtenia plaça per jugar la temporada vinent a Europa. Enhorabona!!

Puerto Sagunto 20–51 Barça

BARÇA: Emil Nielsen i Filip Saric porters; Jonathan Carlsbogard (1), Dika Mem (8), Aitor Ariño (2), Blaz Janc (4), Timothay N'Guessan (4), Aleix Gómez (5), Thiagus Petrus, Djordje Cikusa (5), Domen Makuc (3), Haniel Langaro (2), Luis Frade (2), Ian Barrufet (5), Petar Cikusa (6), Javier Rodríguez (4).
En l'equip saguntí van jugar quatre catalans: Artur Parera (que va ser el màxim golejador amb 4 gols), Jaume Pujol (3), Nil Montserrat (2) i Carles Pueyo (1).

El Barça va tancar la lliga fent el que s'esperava, o sigui amb una contundent victòria a la pista de l'últim classificat, que en cap moment va poder fer fres per frenar l'allau de joc que tenia al davant. Al minut quinze el marcador estava en un quasi escandalós 2-14, al descans en 6-24, a l'equador de la 2a part en 13-39 i al final en 20-51. Vaja que els quatre parcial de 15 minuts van ser de 2-14, 4-10, 7-15 i 7-12.

Al final el Barça obtenir la victòria més àmplia del campionat i afegint dos rècords al seu palmarès: els 51 gols són el registre més gran marcat com a visitant (superant els 50 marcats a Alcobendas la temporada 2017-18) i els 31 de diferència és també el rècord absolut en partit d'Asobal.